Dator > hur man ändrar bränningshastighet till 1x

 • hur man ändrar bränningshastighet till 1x


 • En DVD-bränning enhet har en hastighet "gräns" som byggdes dikterar hur snabbt data kan brännas på en skiva. Du kan justera hastigheten på datorns DVD-enhet så att data bränns på "1X" hastighet, snarare än på högre hastigheter-detta kan se till att uppgifterna bränns till skivan utan några fel utvecklas. Ändra bränna hastighet DVD-enheten måste göras precis innan de smälter något på skivan-förfarandet inte ändra hastigheten på DVD-enheten permanent, och så måste göras varje gång en skiva bränns.

  Du behöver:. .
  tom inspelningsbar CD

  Ändra Körhastighet till 1X på en Mac


  1
  Sätt den tomma inspelningsbara CD-skivan i sidan kortplats i Mac. Klicka på "Ignorera" knappen på popup-fönster. Klicka på "OK" för att stänga popup-fönster.
  2.
  Dra en fil till ikonen för den tomma inspelningsbara CD som på skrivbordet. Vänta som en förloppsindikator visas och fyller i från vänster till höger innan den försvann.
  3.
  Dra den tomma inspelningsbara cd-skivor till papperskorgen. Välj "1X" från "Burn Speed" drop-down menyn på popup-fönstret som visas. Klicka på "Burn" knappen längst ner i fönstret.
  4.
  Vänta som en förloppsindikator visas och fyller i från vänster till höger som DVD-enheten bränner filen till den tomma inspelningsbara cd-skivan vid 1X hastighet.
  5.
  Dra ikonen för CD-skivan till papperskorgen när förloppsindikatorn försvinner. Ta bort CD från sidan skåran på Mac när det har matats ut sig själv.

  Byt Körhastighet till 1X på en dator


  1.
  Tryck på "Mata ut" knappen på framsidan av datorn för att mata ut DVD-enhetens skivfacket. Placera den tomma inspelningsbara CD på skivfacket. Stäng skivfacket.
  2.
  Klicka på "Bränn filer till skivan" i pop-up fönster som visas. Vänta på en ny pop-up fönster att visas som den som nu på skrivbordet försvinner.
  3.
  Ange ett namn i fältet "Name" i "Bränn en skiva" pop -up fönster som har dykt upp på skrivbordet. Klicka på "Visa formateringsalternativ"-knappen. Välj "1X" från "Disc hastighet" i rullgardinsmenyn i det nya fönstret som visas. Klicka på knappen "Nästa".
  4.
  Vänta allt från två minuter till 20 minuter för operativsystemet Windows för att formatera den tomma inspelningsbara CD: n så att den kan brännas. Dra en fil till den fil som visas på skrivbordet. Klicka på "Bränn till skiva" längst upp i fönstret.
  5.
  Vänta som en förloppsindikator visas, fyller i från höger till vänster och försvinner sedan. Tryck på "Mata ut" knappen för att mata ut DVD-enhetens skivfacket. Ta bort CD. Stäng skivfacket.

  Tips och varningar


 • Bränna filer på 1X hastighet kommer att ta många gånger längre tid att göra än om en snabbare hastighet används.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man byter en hårddisk i en Dell Inspiron 1501

Relaterade artiklar


 • vad är syftet med IDE-kabeln?
 • hur du ändrar den primära och sekundära på en gammal dator hårddisk
 • hur du tar bort botten på en ViewSonic 930b monitor
 • hur man använder en Logitech webbkamera
 • hur du formaterar en flash-enhet i Vista
 • hur man installerar en ny hårddisk i en bärbar dator
 • hur man använder ett Cruzer Micro USB-minne
 • rätt tangentbordstryckningar position
 • hårddisk filåterställning
 • hur man använder ATA-hårddiskar på SATA II eMachines