Dator > USB 2.0 Flash Drive instruktioner

 • USB 2.0 Flash Drive instruktioner


 • USB 2. 0 Flash Drive är ett bekvämt och kompakt sätt att spara stora datafiler. Med flash-enheter, kan du transportera datafiler till en stationär dator, bärbar dator eller kortläsare med USB-anslutning. Flash-enheter är små (mellan två och tre inches i längd), billig, bekväm och lätt att få. Flash-enheter är ett ovärderligt verktyg för presentatörer och personer som bedriver verksamhet inom och utanför kontoret

  Du behöver:. .
  Operativsystemet Windows
  Bärbar eller stationär dator.
  USB 2.
  0 flashminne.
  USB-port.

  Välja och använder din Flash Drive


  1.
  Räkna ut hur mycket data du behöver.  Flash-enheter har olika uppgifter lagringskapacitet. Datalagringskapacitet kan avgöra kostnaden för flash-enhet. Mer lagringsutrymme kommer att innebära mer pengar.  Om du använder din stationära dator ofta och sällan transportera data, så kommer du ha en flash-enhet med mindre minne. Äldre flash-enheter som hölls data i megabyte. USB 2. 0-minnen lagra data i gigabyte. Eftersom tekniken förbättras, flash-enheter kan hålla mer minne med högre hastighet  Om du ofta delar -. Eller behöver --- dina data hemifrån, då Du behöver en högre lagringskapacitet USB-minne.
  2.
  Köp din flash-enhet.  Du kan köpa en flash-enhet på ett antal ställen som säljer kontorsmateriel eller teknik. Du kan hitta flashdiskar på "big box" återförsäljare som Best Buy, eller på ditt lokala apotek i kontorsmateriel avsnitt. Du kan även beställa flash-enheter från företagets kontor leverans orderbok.  Var beredd att spendera mer pengar till mer minne. Flash-enheter kan kosta allt från $ 10 till $ 30, beroende på dina lagringsbehov.
  3.
  Bort flash-enheten ur förpackningen.  Läs instruktionerna för din specifika flash-enhet. Vissa minnen har en enkel mössa som täcker anslutningen, medan andra kan ha en bild mekanism som håller locket bifogade men exponerar anslutningen.  Kontrollera om något som kan skada din dator eller användning, såsom fysiska "dings" till målet, eller böjda stift eller anslutningar. Om du hittar några fysiska skador på flash-enheten, tveka inte att lämna tillbaka den till återförsäljaren.
  4.
  Nu när USB-kontakten är utsatt, leta efter USB-porten på bärbar eller stationär dator.  på bärbara datorer är USB-porten vanligen på vänster eller höger sida av maskinen. På stationära datorer kan USB-porten vara i ryggen (på äldre modeller) eller på framsidan. USB-porten kommer att vara en liten plats som är mindre än 3/4-inch i bredd.
  5.
  Sätt i USB flash-enhet till USB-porten.  Titta noga på USB-porten för att se hur du sätter din flash-enhet. USB-flashminnet kontakten kommer att se ut som en rektangel med en annan rektangulära rånet fastnat på en sida --- detta är det chip som kommer i kontakt med datorn.  Kontrollera att du har flash-enheten rättvända innan du sätter. Om USB-flash-enheten inte är ansluten till USB-porten på rätt sätt kan du skada dem båda. Tvinga inte en flash-enhet till en USB-port om det inte är isatt korrekt.
  6.
  Datorn kommer att känna igen USB 2. 0 Flash Drive.  Om flash-enheten är ordentligt insatt, då datorn igen den. En dialogruta som ber dig hur du vill använda USB 2. 0 Flash Drive.  Flash-enheten visas som en "annorlunda" bilresa från din vanliga enheter. Det kommer vanligtvis att visas som en "D: \", "E: \", "F: \" eller "G: \"-enhet. Det kommer aldrig att visas som enhet "C: \", eftersom det är din lokala enhet.
  7.
  vill hämta ett dokument eller en fil från flash-enheten, klicka på "Utforska" eller öppna mappen.  hitta din fil och dubbelklicka på den.  Se till att alla program du använder från flash-enheten finns också på den lokala datorn.
  8.
  Spara filen flash-enhet till din dator eller hålla den på din flash-enhet.  Om du öppnar ett dokument från flash-enheten kommer den att förbli där och läsa därifrån.  vill spara en fil på den lokala datorn, klicka på "Spara som" och sedan spara den i en lokal mapp. Om du vill ha det senaste uppdaterade versionen av filen tillbaka på flash-enheten, så tänk på att "Spara som" i flash-enhet.
  9.
  Att koppla ur och ta bort flash-enheten Kontrollera att du har stängt alla dokument i samband med det.  I nedre högra hörnet på din dator (bredvid skrivbordet klockan), du kommer att se en USB-ikonen i verktygsfältet. Detta tyder på att din flash-enhet är ansluten. (Om du bara ser en pil som pekar bredvid skrivbordet klockan, klicka på pilen en gång. Fler ikoner kommer att visas när du klickar på pilen.  Titta efter ikonen som visar din flash-enhet är ansluten. Flashenhet anslutningar har en USB-ikon som visar en ansluten flash-enhet.  Klicka på USB-ikonen en gång med musen. Meddelandet "säker borttagning av maskinvara" visas.  Klicka på meddelandet "Säker borttagning av maskinvara" en gång. När du klickar på "Säker borttagning av maskinvara" en gång med musen, kommer en andra meddelande dyker upp som säger "Säker borttagning av maskinvara".
  10.
  Om du har mer än en USB-ansluten på en gång, som en iPod och din USB-minne och sedan datorn ger dig fler alternativ att koppla ifrån USB-portarna.  En dialogruta öppnas med alla på din USB-anslutningar. Ur listan över USB-anslutningar, klicka på "USB Mass Storage Device" en gång.  Klicka på knappen "Stop" med musen och klicka "OK" för att koppla från.

  tips och varningar


 • Välj en flash-enhet som passar dina behov.
 • Om du inte har ett starkt behov av att transportera datafiler, sedan en eller två mindre lagring flashminnen bör räcka.
 • alltid säkerhetskopiera filer från din USB-sticka om du förlorar allt det.
 • Ta för vana att lägga lösenord till filer på flash-enheter om du skulle tappa bort dem.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar bilder från ett minneskort till en dator

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP 3845 skrivare för en webbplats
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stationär PC via USB
 • hur man skriver ut färgfoton på laserskrivare
 • hur man skriver ut på en USB-skrivare
 • hur du uppdaterar en Wi-Fi USB-kontakt
 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar skärm
 • hur man använder Western Digital My Book Essential
 • utveckling historia av en mikroprocessor
 • hur man bränner data på en DVD-R
 • hur man återställer en Logitech trådlös mus