Dator > min dell 9300 kommer inte att starta med det installerade batteriet

 • min dell 9300 kommer inte att starta med det installerade batteriet


 • När ett uppladdningsbart litiumjonbatteri batteri för bärbar dator startar inte Dell 9300 laptop, är den skyldige oftast ett dött batteri. Innan man satsa pengar på ett nytt batteri bör du felsöka för att försöka hitta källan till problemet

  Du behöver:.
  Bomullspinne
  . Tvättsprit.
  Tyg.


  1.
  Vrid Dell 9300 laptop av. Ta bort strömadaptern.
  2.
  Ta bort batteriet från Dell 9300 laptop. Leta reda på batteri och batteri utlösningsmekanismer på undersidan av den bärbara datorn. Skjut mekanismen till höger och hålla den på plats. Lyft batteriet uppåt för borttagning.
  3.
  Tryck på den grå "Status"-knappen på baksidan av batteriet. Fem lampor är placerade på sidan av status-knappen. Varje lampa indikerar ytterligare 20 procent av batteriet är laddat. Fem tända ljus indikerar att batteriet är 100 procent laddad och en tänd lampa visar att batteriet är 1 till 20 laddat procent. Om inga lampor lyser, betyder det att batteriet är helt urladdat. Om lamporna blinkar orange är batteriet defekt och bör bytas ut.
  4.
  Anslut strömadaptern till den bärbara datorn medan batteriet är borttaget. Slå den bärbara datorn på. Om den bärbara datorn slås på, är strömadaptern fungerar korrekt. Om det inte går att slå på, antingen eluttag eller nätadaptern inte fungerar korrekt. Pröva ett annat eluttag. Om nätadaptern fortsätter att inte fungera, måste den bytas ut.
  5.
  Rengör batteriet batteriets kontakter och batterifack. Använd en bomullstuss doppad i tvättsprit för att torka av kontakterna på batteriet och batteriluckan. Fukta en trasa med tvättsprit och torka batteriet och batteriluckan. Damm kan störa laddningen.
  6.
  Sätt tillbaka batteriet i batterifacket. Tryck batteriet ordentligt.
  7.
  Anslut nätadaptern till sidan av datorn. Anslut den andra änden till ett eluttag. Låt nätadaptern för att ladda batteriet i åtta timmar. Använd inte den bärbara datorn under denna tid.
  8.
  Bort nätadaptern. Ta bort batteriet. Tryck batteriet "Status"-knappen. Batteriet ska vara fulladdat eller har alla fem lampor tända. Om tre eller färre lampor lyser är batteriet inte laddas och bör bytas ut.
  9.
  Sätt tillbaka batteriet i batterifacket. Slå den bärbara datorn på. Om den bärbara datorn fortfarande inte startar trots ett laddat batteri, kan det vara problem med kontakterna i batterifacket eller ett internt problem som en professionell bör felsökning och reparation.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man konfigurerar en anteckningsbok för att använda två externa skärmar

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar Western Digital My Book
 • Hur man använder en Samsung bildskärm med en Mac
 • instruktioner för att ändra patroner i en Lexmark skrivare
 • hur man använder ett Micro SD-kort på en dator
 • hur man ansluter en bärbar dator till en TV i Vista
 • hur du återvinner hp laptop batterier
 • hur man korrekt installera drivrutinerna till grafikkortet
 • användningsområden för gamla bildskärmar
 • hur man tillstånd ett nytt batteri till en PowerBook G4
 • Hur hårddiskar misslyckas?