Dator > hur man ska finansiera en bärbar dator utan kredit

 • hur man ska finansiera en bärbar dator utan kredit


 • Du kommer att ha en svår tid att köpa en big-biljett som t. ex. en bärbar dator om du inte har kredit, eftersom du inte kvalificerar sig för traditionell finansiering. Du måste hitta alternativ om du inte vill vänta tills du spara upp tillräckligt med pengar för att köpa den bärbara datorn direkt. Karen Aho av MSNMoney. com förklarar att du kan få en bärbar dator från en hyra till egen butik eftersom det inte kommer att kontrollera din kredit. Du betalar för ett till två år, och sedan den bärbara datorn är din. Om du missar dina betalningar, tas den gamla bort
  1.
  Leta så många Hyreskontrakt med egna centra i ditt område som möjligt. Laptop priserna är högre på hyra centra än elektronikaffärer. Ett nationellt Consumer Law Center (NCLC) fann att hyra till egna priser kan vara två till tre gånger kostnaden för en vanlig butik. Du kanske kan spara lite pengar om du jämföra shop mellan flera ställen.
  2.
  Jämför laptop priser och betalningsvillkor vid varje av hyran till egna butiker och bestämma vilka butik erbjuder det bästa erbjudandet. Den NCLC rekommenderar att en del hyr-till-egna butiker erbjuder begagnade bärbara datorer som returnerades av kunder som inte kunde göra de utbetalningar, så be om priserna är för nya eller begagnade modeller. Har säljaren listas program medföljer datorn. Vissa kommer med grundläggande program såsom ordbehandlingsprogram, medan andra bara har ett operativsystem.
  3.
  Köp din bärbara dator från hyran till egen butik som erbjuder det bästa erbjudandet. Läs avtalet noggrant för att se hur ofta du måste betala, eftersom vissa butiker kräver månatliga betalningar, medan andra kräver att du betalar varje vecka. Notera hur länge avtalet löper, när objektet kommer att bli ditt och villkor återtagande om du hoppar över en utbetalning. Vissa butiker kommer att låta dig hämta posten och ge dig beröm för dina tidigare betalningar om du fångar upp. Andra kommer att hålla objektet och dina pengar när du standard.
  4.
  Betala för din bärbara dator i tid varje vecka eller månad. Hyreskontrakt med egen butiker kan hyra merchandise för personer med ingen kredit för att de har rätt att återtaga det om de missar en betalning. Detta minimerar sina risker, men det betyder att du alltid måste betala omgående så att du inte förlorar din bärbara dator. Du kommer också att förlora alla pengar du betalat tidigare om den bärbara datorn är övertagen.

  Tips och varningar


 • Aho varnar för att finansiera en bärbar dator på ett Rental Store kommer vid en hög kostnad. Intresset är ibland så hög som 400 procent. Utforska andra alternativ, som att få ett samarbete signerat för ett traditionellt lån eller kreditkort, innan du hyr att äga.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man mäter DSL-anslutning hastighet

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara video till usb
 • hur man installerar en drivrutin för ditt grafikkort
 • hur man uppgraderar en Power Mac G3 till en G4
 • hur man byter minne på en IBM Thinkpad T42
 • hur du tar bort data på en hårddisk innan de återvänder
 • hur du aktiverar energisparläge
 • DVD-R vs DVD-RW kompatibilitet
 • hur man installerar Lexmark 2600 skrivarpatroner
 • specifikationer för HP Pavilion a1250n
 • hur du installerar ett nytt minne på en Dell Dimension 3000