Dator > hur man använder USB-minnen i en PC

 • hur man använder USB-minnen i en PC


 • Använd USB-minnen för att spara, lagra och överföra media och data. Minnen, även känd som USB-enheter eller flash-enheter, är bra för överföring av information, eftersom de flesta datorer är utrustade med USB-portar. Spara data i minnen är ofta snabbare och bekvämare än att bränna CD eller DVD. Minnen finns i en mängd former och storlekar, och kan ansluta till din PC enkelt
  1.
  Sätt tummen köra in en USB-port på datorn. USB-porten är små och rektangulära, samma form som i slutet kontakten på USB-minne.
  2.
  Vänta som fönster erkänner minne. Spela upp automatiskt kommer att lansera som en flyttbar enhet dialog fönster. Denna dialog fönster kommer att visa olika åtgärder som du kan ta med din minne.
  3.
  Välj en åtgärd för tummen enhet. Den visade åtgärderna beror på vilken typ av data som du har på din enhet. Windows omfattar de åtgärder som "Spela med Windows Media Player," "Kopiera bilder till en mapp på datorn", "Visa bildspel av bilder", "vidta någon åtgärd" och "Öppna mappen och visa filer. "
  4.
  Välj" Spela Använda Windows Media Player för att spela minne innehåll i Windows Media Player. Windows Media Player kommer att starta och börja spela filer som stöds.
  5.
  Välj "kopiera bilder till en mapp på datorn. " kommer Windows att köra en kort guide och kopiera bilderna till en mapp på din dator.
  6.

  Klicka på "Visa bildspel av bilder" att lansera Windows tittaren standard bild. bildvisare kommer att visa bilderna på USB-minne.
  7.
  Klicka på "att vidta någon åtgärd" och Windows kommer inte utföra någon funktion.
  8.
  Välj "Öppna mappen och visa filer. " Windows kommer att lansera ett nytt fönster som visar alla minne innehåll. Från detta nya fönster, kan du dubbelklicka på en fil för att öppna den eller dra och släppa filer till skrivbordet för att överföra dem.
  9.
  Spara data till din minne. När Windows ger dig en "Spara" dialog rutan, klicka på listpilen i "Spara i" fältet. Välj din minne från listan med enheter. Om du vill, byta namn på filen i "File Name"-fältet. Klicka sedan på knappen "Spara". Windows kommer att spara filen på din USB-minne.
  10.
  Klicka på "säker borttagning av maskinvara" ikonen på aktivitetsfältet bredvid klockan. Ett nytt fönster öppnas. Välj din USB-enhet från listan och klicka sedan på "Stop" knappen.
  Elva.
  Ta ut tummen enhet från datorn när Windows varnar dig det är säkert att göra det.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du vill visa tonernivåerna på en HP 1500

Relaterade artiklar


 • hur radera CD-RW skivor
 • hur man återställer deskjet 840C
 • hur du döljer filer på ett USB-minne så att de inte kan ses
 • hur du anpassar din laptop färg
 • HP Scanjet 3570c & hur du skannar bilder
 • hur man stänga av en laptop monitor när du använder en extern bildskärm
 • hur du formaterar en flash-enhet i Vista
 • hur du automatiskt säkerhetskopiera en bärbar hårddisk
 • rensar sökhistorik på iPod touch
 • hur man lösenordsskydda mappar på USB-enheter