Dator > hur man demonterar en Acer 3660 notebook

 • hur man demonterar en Acer 3660 notebook


 • Laptop är demontering en användbar färdighet för alla laptop-användare att bemästra. Demontering din Aspire 3660 kan vara en utmaning. Det finns inte mycket utrymme att arbeta med inuti datorn, men kommer det att du kan rengöra och felsöka din Acer laptop komponenter. Det är också ett bra sätt att lära sig hur din Acer Aspire är utformad. Om du vet var all hårdvara på datorn ligger och ansluten kommer du att kunna enkelt lokalisera, ta bort och ersätta din hårdvara

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  ESD armband.


  1.
  Stäng av datorn, dra ut nätadaptern och stäng LCD-skärmen. Vänd den bärbara datorn över och rotera den bärbara datorn så öppningen är riktad framåt. Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet på den bärbara datorn. Tryck nedåt på batteriet avtryckaren. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn.
  2.
  Leta reda på hårddisken locket i nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort Phillips-skruvarna från locket och ta bort det. Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra hårddisken i facket. Ta tag i två svarta, plastflikarna sticker ut från hårddisken. Skjut den åt vänster och lyft ur den bärbara datorn.
  3.
  Leta reda på RAM och trådlöst kort locket i mitten av den bärbara datorn botten hölje. Ta bort skruvarna och ta sedan bort luckan. Ta bort varje RAM-modul genom att sprida låsa spärrarna på vardera sidan av modulen. Tilt varje modul i en vinkel och skjut varje modul för sina respektive minneskortplats.
  4.
  Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Ta bort den trådlösa kortet samma sätt som du skulle en RAM-modul.
  5.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det övre högra hörnet av den bärbara datorn strax under batterifacket. Ta bort enstaka Phillips-head säkra enheten på plats. Skjut enheten ur facket genom att med en skruvmejsel. Ta tag i frontplåt av enheten och dra ut den ur enheten facket helt.
  6.
  Ta bort alla kvarvarande Phillips-skruvarna från den bärbara datorn botten hölje. Placera den bärbara datorn uppåt. Öppna LCD så långt det går. Se till att LCD-skärmen är i 180 graders läge. Koppla på strömbrytaren på panelen från den bärbara datorn. Strömbrytaren panelen är remsa av plast som ligger mellan LCD-skärm och tangentbord. Knappanelen fortfarande är ansluten till moderkortet, inte ta bort den helt.
  7.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra tangentbordet på plats. Ta tag i tangentbordet från bakom den översta raden av tangenter. Placera tangentbordet ansiktet ner över styrplattan området. Koppla bort tangentbordet är flatkabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn. Vara så skonsam som möjligt när du kopplar bort bandkabeln. Om du bryter kontakten på moderkortet, måste du byta hela moderkortet.
  8.
  Leta reda på strömbrytaren Panelanslutningen när det gäller tillgång hålet i det övre högra hörnet av det övre hölje. Koppla bort kabeln och ta bort panelen strömbrytaren från den bärbara datorn.
  9.
  Leta upp och koppla bort LCD videokabeln i det övre högra hörnet av moderkortet. Ta bort enstaka Phillips-skruv från varje LCD gångjärnet. Lyft LCD församling bort av den bärbara datorns bas.
  10.
  Leta upp och koppla de två små, vita band kablar från mitten av moderkortet. Ta tag i kanterna på den bärbara datorns övre hölje. Lyft upp det övre högra hörnet tills det är frikopplad från den bärbara datorns bas. Upprepa detta för alla fyra hörnen av den bärbara datorns övre hölje. Tag bort den övre kåpan.

  Tips och varningar


 • Använda en ESD (elektrostatisk urladdning) handledsrem kommer att förhindra skador orsakade av statisk elektricitet.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du aktiverar energisparläge

Relaterade artiklar


 • Lägga till en skrivare utan en CD
 • hur du tar bort skruvarna ur en IBM PC
 • hur man hittar ut RAM typ installerats i en dator
 • hur man fyller en Canon ip1880
 • hur man bränner en data-cd på Windows
 • hur du lägger till minne till en Mac
 • hur man bränner stora. iso filer till DVD
 • hur du automatiskt säkerhetskopiera en bärbar hårddisk
 • hur man kan förbättra ljudet på en dator
 • hur man öppnar en HP Pavilion dv2500