Dator > Felsökning hk 4280

 • Felsökning hk 4280


 • När du använder din HP Deskjet F4280, kan du få problem med driften, såsom papper fastnar inuti maskinen eller skrivaren fungerar inte alls när du uppgraderar till Windows 7. Istället för att betala en utbildad tekniker för att arbeta på HP Deskjet F4280, spara dig tid att vänta på en affär att göra reparationer samt de pengar du betalar till butiken genom att felsöka enkla problem med skrivaren själv

  Du behöver:.
  kryssmejsel.

  pappersstopp


  1.
  Håll både "Power" och "Avbryt"-knapparna medan skrivaren är påslagen. Vänta som skrivaren försöker skriva ut en testsida.
  2.
  Ta ut alla lösa papper i skrivaren insatser och brickor utgång. Dra inte ut någon fastnat papper vid denna tid.
  3.
  Stäng av skrivaren och dra ur nätsladden. Öppna skrivarens bakdörren genom att trycka på fliken på vänster sida och öppna skrivarens främre dörren genom att svänga ner det.
  4.
  Dra ut alla papper fastnat inuti maskinen. Rotera varje rulle och ta bort alla små strimlor av papper fastnat på rullarna.
  5.
  Rengör alla av skrivarens valsar med en mikrofiberduk fuktad med destillerat vatten. Lämna skrivarens dörrar öppna i 15 minuter, stäng dem sedan och koppla in strömsladden.
  6.
  Återställ maskinen om den fortfarande inte mata papper. Starta skrivaren och dra sedan ut nätsladden från baksidan av skrivaren och eluttaget. Vänta 15 sekunder och anslut sedan sladden i båda ändar.

  Inte fungerar med Windows 7


  1.
  Bort USB-sladden från baksidan av skrivare. Klicka på Windows-knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen och välj "Alla program".
  2.
  Välj "HP" och sedan 4280 program mapp. Klicka på "Uninstall" och följ anvisningarna på skärmen för att ta bort skrivaren.
  3.
  Klicka på Windows-knappen och skriv "Skriv ut" i "Sök program och filer" rutan. Klicka på "Print Management" och sedan dubbelklicka på "Print Servers" och högerklicka på 4. 280 ikon. Välj "Egenskaper".
  4.
  Välj fliken som heter "Drivers" klickar du på drivrutinen för 4280, klicka sedan på "Ta bort". Välj "Ta bort Driver och Driver Package" och klicka "OK". Efter borttagningen är klar klickar du på "Apply"-knappen och starta om systemet.
  5.
  Installera om skrivarens programvara genom att klicka på "Support och drivrutiner"-fliken och ange "Deskjet 4280 . " Välj "Windows 7" för operativsystemet, klicka sedan på "Download" bredvid föraren. Ladda ner och öppna installationsprogrammet, följ sedan mjukvarans anvisningarna på skärmen.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man hittar dell skrivardrivrutiner

Relaterade artiklar


 • hur man fyller bror lc61 bläckpatroner
 • hur man återställer registret i HP-bläckpatroner
 • specifikationerna för en Dell Dimension 4600i
 • hur man skriver ut ett foto på flera sidor
 • hur man startar upp att BIOS på ett ASUS
 • hur du tar bort batteriet och AC på en Dell laptop
 • hur du uppdaterar drivrutiner för ett grafikkort från NVidia
 • Hur man delar en usb 720 Verizon anslutning
 • hur man byter en bläckpatron på Epson RX500
 • hur man hittar en bärbar hårddisk kapacitet