Dator > hur man rengör under en laptop tangentbord

 • hur man rengör under en laptop tangentbord


 • Bärbara datorer är en användbar mobil enhet att använda i ditt hem, kafé eller på väg-nästan var som helst du kan använda en bärbar dator. Din bärbara dator tangentbord utsätts för smuts, smuts, hår och andra typer av skräp på en daglig basis. Vissa tangentbord är avtagbara och andra inte. Se din tillverkare för att se om du kan ta bort nycklarna från ditt tangentbord. Rengöring din laptop tangentbord på månadsbasis kan förhindra prestandaproblem på din bärbara dator och förlänga livet på din bärbara dator

  Du behöver:.
  Diskmedel.
  Burk med tryckluft.
  Luddfri trasa.
  Liten skruvmejsel.

  Rengöring med Keys Attached


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla den. Ta bort alla externa löstagbara enheter från den bärbara datorn, såsom externa hårddiskar, mus, USB-enheter och så vidare.
  2.
  Ta komprimerad luft på burk och håller den några inches från tangentbordet. Sakta spray ditt tangentbord i en vinkel från ena änden av tangentbordet till den andra. Använd milda explosion av luft, du behöver inte vill skada kretskortet.
  3.
  skaka försiktigt din bärbara dator upp och ned över en soptunna att avlägsna eventuell lös smuts.
  4.
  Ta luddfri trasa och torka av pekplattan. Även torka av omgivande områden av den bärbara datorn. Du kan använda en mycket fuktig trasa, om du har svåra fläckar. Var noga med att inte blöta kretskortet under tangentbordet.

  Rengöring med Keys Tog bort


  1.
  Ta en bild på ditt tangentbord. En visuell påminnelse hjälper dig att byta ut knapparna på rätt plats.
  2.
  Stäng av din bärbara dator och koppla den. Ta bort alla externa löstagbara enheter från den bärbara datorn, såsom externa hårddiskar, mus, USB-enheter och så vidare.
  3.
  Bända försiktigt nycklarna av din laptop. Placera skruvmejsel i mellan tangenterna och försiktigt pop nycklarna av. Kommandot nycklar kan knytas till en metall stift och kanske lite svårare att ta bort, vara försiktig att ta bort dem
  4
  Blanda diskmedel och vattnet i en liten skål. . . Placera alla nycklar i blandningen stå och dra ut i skräp.
  5.
  Ta den komprimerade luften kan och spraya ditt tangentbord för att avlägsna eventuell lös smuts. Använd milda explosion av luft åt gången, du behöver inte vill skada kretskortet
  6
  Ta luddfri trasa och torka av pekplattan. . . Även torka av omgivande områden av den bärbara datorn. Du kan använda en mycket fuktig trasa, om du har svåra fläckar. Var noga med att inte blöta kretskortet under tangentbordet.
  7.
  Bort dina nycklar från blandningen och skölj helt med varmt vatten. Låt tangenterna torka innan du sätter tillbaka dem på tangentbordet.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du uppdaterar BIOS med ASUS p5gc

Relaterade artiklar


 • hur man rengör skrivhuvuden på HP 1220c skrivaren
 • Felsökning i HP LaserJet 2550n
 • hur man installerar knappen på dell B130
 • hur man återställer en sida räkna med en HP LaserJet 8100DN
 • hur till vända bort laptop-högtalare
 • hur du ansluter högtalarna upp till baksidan av en Dell-dator
 • hur man installerar en Wi-Fi USB-kontakt
 • hur man på höger musknapp mer känsliga
 • dator finansieringsalternativ
 • hur omstart en HP LaserJet 4700