Dator > hur du uppgraderar min chaufför

 • hur du uppgraderar min chaufför


 • När du ansluter en enhet till datorn, väljer automatiskt en generisk drivrutin för att hjälpa köra den enheten. Även denna drivrutin kan fungera, är det ofta inte den bästa möjliga. Video och ljudkort särskilt kräva anpassade drivrutiner för att möjliggöra deras fulla kapacitet, som 3D-grafik och surroundljud. Du kan manuellt uppgradera drivrutinerna till en bättre version när du upptäcker vad bit hårdvara det är. Du kommer vanligtvis behöver avinstallera äldre förare innan du kan uppgradera till nyare.
  1.
  Kontrollera Windows-uppdateringen för att du har de senaste drivrutinerna. Navigera till "Start", "Alla program" och klicka på "Windows Update".
  2.
  Installera alla uppdateringar för datorn som finns tillgängliga, som alla drivrutinsuppdateringar Windows hittar listas automatiskt. Detta är det bästa alternativet för de flesta generiska produkter.
  3.
  Gå till maskinvarutillverkaren hemsida för att se om det finns specifika drivrutiner som måste laddas ner från deras hemsida. Till exempel, om du just har installerat ett grafikkort och sedan kolla på hemsidan av kortets tillverkare för din modell. Den bör ha en Drivrutiner och nedladdningar sida som listar vad de bästa förarna och hur du installerar dem.
  4.
  Låt tillverkarens online program för att söka din dator och uppgradera drivrutinerna. De flesta moderna apparater kommer att erbjuda antingen en automatisk program som gör allt arbete, annars en självinstallerande program som måste laddas ner och köras på datorn. I båda fallen blir du ombedd att starta om datorn för att slutföra uppgraderingen.
  5.
  Ladda ner de nya drivrutinerna och installera dem manuellt om det inte finns någon automatisk program som erbjuds. När du har hämtat, gå till din Enhetshanteraren genom att klicka "Start", "Control Panel", "System" och klicka sedan på "Enhetshanteraren".
  6.
  Dubbelklicka på placerad under rullgardinsmenyn (observera att varje enhet ska organiseras under dess komponenttypgodkännande --- till exempel, kommer grafikkort bli under "Bildskärmskort").
  7.

  Gå till "Drivers"-fliken och välj "Avinstallera. "Välj" OK "och låt datorn avinstallera den aktuella drivrutinerna.
  8.
  Högerklicka på enheten igen och välj" Uppdatera drivrutiner "eller" Installera drivrutiner "och väljer att söka själv förare (manuell installation).
  9.
  Klicka på "Bläddra" och gå till den mapp där du har hämtat drivrutinerna till. Klicka på "OK" och accepterar att installera valda förare.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man kan bli av gamla bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till minne till toshiba satellite M105 laptop
 • hur du ansluter laptop till fjärrskrivbord
 • hur koppla ihop en trådlös Apple Mouse till en PC
 • skillnaden mellan sata och ATA-hårddiskar
 • hur man byter bläckpatroner i en hp7310 kontor jet
 • hur unclog patroner bläckstråle
 • hur du ställer in en auto-viloläge på en mac laptop
 • hur man hittar ut RAM typ installerats i en dator
 • hur man installerar hp deskjet 3820
 • hur du gör din egen wap webbplats