Dator > Hur man överför böcker på cd till en iPod

 • Hur man överför böcker på cd till en iPod


 • Ljudböcker är inspelningar som distribueras i bokhandeln, bibliotek och andra butiker. Inspelningarna har inspelningar av professionella ingenjörer, tillverkare och skådespelare röst. Ljudböcker finns tillgängliga via program för distribution av musik som Audacity och iTunes, men papperskopior fortfarande i stor utsträckning finns också. Din iTunes-inställningarna erbjuda dig ett flertal inställningar som kan förbättra kvaliteten

  Du behöver:.
  USB sladd
  . Dator.
  ITunes-programmet.


  1.
  Öppna ditt iTunes-konto. Gå till Allmänna inställningar delen av iTunes-inställningarna. Kontrollera Ljudböcker rutan under "Visa" rubrik, vilket kommer att skapa en ny kategori i musiken avsnitt, tillsammans med Podcasts, Filmer och TV-program. Se också till att "När du sätter i en CD" drop-menyn är inställt på "Visa CD. " Markera rutan som säger "automatiskt hämta namn cd-spår från Internet", på General Preferences inställningarna.
  2.
  Gå på Importera Inställningar i iTunes-inställningar. Välj AAC Encoder överst sidan. AAC Encoder kommer att förbättra kvaliteten och stöd för inspelning. Du kan också ställa inställningen till "Talat Podcast," under ljudbok dataöverföring förlopp.
  3.
  Placera din CD i skivenheten. Torka bort allt damm på undersidan av skivan. Se till att skivan ligger plant på skivan skivfacket.
  4.
  Välj skivan genom att trycka muspekaren på skivan. På den vänstra sidan av skärmen, är musiken förvaltning alternativ som anges, till exempel bibliotek och musik flikar. Under "Store" alternativet ska skivan visas.
  5.
  Tryck på "Ladda ner CD" alternativet på den öppnade skärmen. Innan du hämtar det, anser att redigera information för att se konstnären, titlar och annan information är korrekt, så att du lätt kan hitta den ljudboken. Det bör ta mellan fem och 15 minuter för att helt hämta cd. När varje skiva har laddats ned, ta ut skivan och ersätta den med nästa skiva.
  6.
  Anslut din iPod till din dator. Anslutningen bör anges med en flik val under "enheter" rubrik. Välj alternativet. IPod ansluts till datorn via USB-porten, som ligger på båda sidor eller på datorns framsida.
  7.
  Hantera innehållet på din iPod via iTunes. Om din iPod är på kapacitet, kan du behöva ta bort lite musik eller spara utrymme genom att stänga av alternativet skivomslag. Lägg låtarna på din nya ljudbok i listan över iPod-innehåll.
  8.
  Välj "Uppdatera" knappen på iTunes skärmen. Det kan ta upp till 20 minuter för att helt uppdatera, beroende på hur mycket du har förändrats.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du tar bort hårddisken från en Dell Dimension 2350

Relaterade artiklar


 • historia pekskärmsteknik
 • hur man fyller en Canon PG-30
 • hur man öppnar upp en hp57 patron
 • hur du kan få bilder från en flash-enhet i Vista
 • hur man ansluter en extern TV-tuner kort till en bärbar dator
 • vad är sata hd?
 • hur omstart en HP LaserJet 4700
 • Demonteringsinstruktioner för en HP Pavilion dv5000 fall
 • hur man bränner JPEG-filer till en DVD
 • hur du tar bort tangentbordet på en Dell inspirion 600m