Dator > Demonteringsinstruktioner för en HP Pavilion dv5000 fall

 • Demonteringsinstruktioner för en HP Pavilion dv5000 fall


 • Att kunna ta isär en laptop är en färdighet som varje laptop bör ha. Denna kunskap gör att du kan utföra allmänna underhållet på moderkortet. Det ger också dig att felsöka, ta bort och ersätta alla viktiga maskinvarukomponenter i din bärbara dator. För många användare av bärbara datorer är detta en skrämmande utsikter. HPs Pavilion dv5000 bärbara datorer är utformade på ett sådant sätt att den genomsnittliga datoranvändare kan demontera den med liten teknisk kunskap

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator, koppla bort nätadaptern från sin port på baksidan av den bärbara datorn, och stäng LCD-skärmen. Vänd den bärbara datorn över, och rotera den bärbara datorn så att öppningen är riktad framåt.
  2.
  Leta reda på batteriet nära toppen av den bärbara datorn botten hölje. Tryck på batteriets låsknappen. Lyft batteriet ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Leta reda på hårddisken täcka nära slutet på den bärbara datorn botten hölje. Ta bort de två Phillips-skruvarna från hårddisken lock. Ta bort locket från den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra hårddisken på plats. Skjut hårddisken till höger för att koppla bort den från den bärbara datorn. Lyft hårddisken ur facket.
  5.
  Leta reda på RAM och trådlösa kortet täcker precis ovanför hårddisken facket. Ta bort Phillips-skruvarna från skyddet. Ta loss locket från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  Bred låsflikarna på varje sida av RAM-modulen. Luta modulen i en vinkel. Skjut modulen ur minneskortplatsen. Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Sprida sin låsflikar och luta kortet en aning. Skjut kortet ur facket och lägg den åt sidan.
  7.
  Leta den optiska enheten till vänster om minnesplatsen. Ta bort de två behåller Phillips-skruvar inne i minnesplatsen. Tryck på den bakre änden av enheten inifrån minnesplatsen. Ta tag i främre delen av den optiska enheten och dra ut den ur sitt fack.
  8.
  Ta bort alla Phillips-skruvarna längs den övre kanten av den bärbara datorn botten hölje. Detta inkluderar alla skruvar inuti batterifacket. Vänd den bärbara datorn över, öppnar LCD-skärmen, och sätter in en liten platt skruvmejsel i den vänstra sidan av LCD gångjärnsskyddet. Bänd upp locket tills den är helt frikopplad från den bärbara datorn.
  9.
  Tag i tangentbordet montering och skjut den mot LCD-skärmen tills den är frikopplad från den bärbara datorn bas. Ta tag i övre kanten av tangentbordet och placera den upp och ner över styrplattan området. Koppla bort tangentbordet är flatkabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  10.
  Leta LCD videokabeln kommer ut till vänster på LCD-skärmen. Följ den till där den ansluter till moderkortet och koppla loss den från den bärbara datorn. Ta bort de två Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft på LCD-skärmen av den bärbara basen och den åt sidan.
  11.
  Ta bort de återstående 21 Phillips-skruvar säkra upp höljet på den bärbara datorn. Lyft upp på framsidan av toppen höljet. Leta spår-pad flatkabel kommer ut på undersidan av banan-pad del av höljet. Följ spåret-pad kabel till kontakten på moderkortet och koppla loss den.
  12.
  Ta tag i bakkant på topplocket församling. Lyft fram baksidan av den övre höljet lossnar helt från den bärbara datorns bas. Ta tag i främre kanten av den övre höljet montering och ta bort den övre höljet från den bärbara datorn.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man fyller en Canon PG-40 bläckpatron

Relaterade artiklar


 • det svarta bläcket kommer inte att fungera i Canon PIXMA MP130
 • Hur vet jag om en webbplats PCI-kompatibel?
 • hur man byter en Dell Inspiron lcd
 • hur man installerar en trådlös skrivare i Vista
 • hur man programmera flash-enheter
 • Hur man överför en iPod till en PC seriell
 • vad är syftet med IDE-kabeln?
 • hur man gör en extern USB-hårddisk bootbar
 • hur du formaterar ett SD-kort i OSX
 • specifikationerna för en Toshiba A205-S5000