Dator > instruktioner för en Brother P touch Label Maker

 • instruktioner för en Brother P touch Label Maker


 • Brother's P Touch system för märkning finns i över 70 olika modeller från handhållna modeller för stationära modeller. Den handhållna modellerna är så kompakta att de ryms i handflatan. Skrivborden är större och måste placeras på ett skrivbord för att göra styrningen och hanteringen enklare. Men det finns olika modeller, de flesta modeller har samma grundläggande operativa funktioner. Detta säkerställer att din etikett skapande görs med lätthet
  1.
  Sätt i batterierna i din Brother P Touch Label Maker. Storleken på batteriet och den mängd batterier som du måste använda varierar beroende på modell av P Touch du använder. Du kommer att se batterifacket på undersidan av Label Maker. Om du har en adapter för din Label Maker, kan du också välja att plugga in nätadaptern att använda el istället för batteriet.
  2.
  Sätt i en ny kassett i kassettband facket på undersidan av P-Touch Label Maker. Dra ner spaken för att säkra tapekassetten på plats. Stäng facket kassett. Trycker samtidigt på "Code" knappen och "Feed"-knappen för att föra etikettejp.
  3.
  Ström på etiketten maker genom att trycka på "On /Off" knappen.

  4.
  Tryck och håll "Koden" och "Style"-knappen samtidigt för att ställa in teckensnitt. Att ange storleken på typsnittet, samtidigt tryck och håll "Code" knappen och "Storlek"-knappen. Fortsätt trycka på stil och storlek tills du ser stil och storlek för det teckensnitt som du vill använda.
  5.
  Börja skriva ditt meddelande genom att trycka på bokstaven knapparna på Label Maker. Om du vill infoga ett mellanslag mellan ord, tryck på "Space"-knappen. Vill skriva en bokstav, trycker samtidigt på "Code"-knappen och "Caps"-knappen.
  6.
  Visa ditt meddelande genom att trycka på "<" eller ">" knapparna på etiketten maker. Din Label Maker skyltfönster kommer endast att visa sex tecken åt gången. Men genom att trycka på piltangenterna kan du bläddra ditt budskap till höger eller vänster för att läsa hela meddelandet. Om du märker att du gjort ett fel i ditt meddelande att använda "<" eller ">" för att bläddra till felet och tryck på "Delete"-knappen.
  7.
  Tryck på "Skriv ut" knappen för att skriva ut etiketten. Etiketten kommer automatiskt börja skriva ut.
  8.
  Radera meddelandet när du är klar genom att samtidigt trycka "Code"-knappen och knappen "Rensa".


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du tar bort batteriet och AC på en Dell laptop

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort motorkåpan från en iMac
 • 7200 vs 5400 rpm-hårddiskar
 • Hur du ser på TV på en PC med hjälp blända 90
 • vad är sata hd?
 • hur man demonterar en hp pavilion ze4220 laptop
 • hur du ändrar storlek partitionen i Windows XP
 • hur man öppnar en DVD-facket på en emachine et1161-05 dator
 • Hur får man en Mac-dator att prata med en Canon skrivare
 • hur man installerar en HP Deskjet 3900-serien
 • hur man rengör en Canon bläckstråleskrivare