Dator > hur man använder en. midi-fil på en elektronisk tangentbord

 • hur man använder en. midi-fil på en elektronisk tangentbord


 • I dagens elektroniska värld, spelar musik en stor roll i våra liv. Det är i allt vi gör. För människor som vill göra sin egen musik, är en elektronisk keyboard som att ha ett band i en låda. MIDI-tekniken ger dig elektroniska bandet ljud till hands. MIDI står för Musical Instrument Digital Interface. En MIDI-fil lagras information som talar om tangentbordet för att spela digitaliserade instrumentljud på tangentbordet som producerar musik med hjälp av syntetisera digitala musiken låter att efterlikna musikinstrument. Det är lätt att använda en MIDI-fil. Det finns tusentals MIDI-filer kan du ladda ner gratis från Internet

  Du behöver:.
  Keyboard MIDI koppla in port
  . MIDI-kablar.
  Dator.


  1.
  Anslut ena änden av din MIDI-kabeln till tangentbordet och den andra änden till din dator. Nyare tangentbord koppla in genom USB-kablar. Äldre modeller har dubbla runda seriella kontakter: en för inmatning från datorn, och en för utgång till tangentbordet. Du kan behöva en seriell port adaptern till en USB-kontakt för att ansluta en äldre elektroniska tangentbordet till en nyare dator. Se till att din dator och dina elektroniska tangentbordet är på.
  2.
  Besök www. musicrobot. com och sök efter en låt som du vill ha. Du kommer att ha flera platser kommit upp där du kan få en MIDI-fil. Några av dessa MIDI-fil platser är återvändsgränder eftersom webbplatsägare är ständigt lägga till, dra och stänga sina MIDI-fil sidor. Klicka på MIDI-fil som du vill. Det kommer att dra upp till en annan sida. Där bör du se din fil namn igen med en klickbar länk. Dubbelklicka på filen och den skall skicka MIDI-fil data till din elektroniska tangentbordet. Filen börjar spelas upp via din elektroniska tangentbordet. Alla MIDI-filer är inte samma sak. Digital data kan inte spela rätt på olika datorer eller tangentbord. Om MIDI inte upp korrekt, gå till en annan webbplats. Vissa MIDI-filer kan bara ha ett instrument ljud, medan en annan MIDI-fil kan ha full orkester tillsammans med trummor. Det beror på hur personen som skapade MIDI-filer arrangerat musiken.
  3.
  Klicka ryggen Arrow att gå tillbaka till föregående sida på din webbläsare där att klicka kunna länk är. Därefter högerklickar du på filnamnet länk, och en drop-down ruta visas. Klicka på "Spara länk som" i Foxfire, eller klicka på "Spara som" i Internet Explorer. Välj mapp att spara MIDI-fil. När MIDI har sparats kan du spela upp den på tangentbordet. Gå till mappen, dubbelklicka på filnamnet, och filen börjar spela via tangentbordet.

  Tips och varningar


 • Du kan hitta tusentals MIDI-filer på Internet. Du kan spela en MIDI-fil via tangentbordet och ändra rytmen hastigheten och ljud instrument på din dator. De flesta elektroniska keyboards kommer att spela MIDI-filer som är sparade i General MIDI (GM) format. Några tillverkare av elektroniska keyboards kommer bara att spela sina egna MIDI-fil stil. Vissa elektroniska keyboards har minneskortplatser kan du spara dina MIDI-filer på och spela upp dina MIDI-filer via tangentbordet utan att använda datorn.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du ställer in ljud på en dator

Relaterade artiklar


 • hur man förlänga livslängden för min laptop batteri
 • hur man säkert tar bort en extern hårddisk
 • hur man rengör patroner bläckstråle
 • hur man rengör ett virus på en flash-enhet
 • lägga till ett tangentbord till en bärbar dator
 • hur du ställer in en webbkamera på en Mac-dator
 • hur du lägger till minne till en Fujitsu dator
 • hur du lägger till RAM-minne till en HP Pavilion Elite m9250f
 • hur ändrar muspekaren i Vista
 • hur man packar en mac dator för ett drag utan originalkartong