Dator > Hur man överför video som tagits till USB

 • Hur man överför video som tagits till USB


 • USB-enheter, som ibland kallas "flash-enheter" eller "enheter tumme", ger snabb och enkel förvaring lösningar som ryms i fickan. I den övre delen, kan USB-enheter hålla upp till 32 gigabyte data. Detta motsvarar ungefär till cirka 300 timmar video i komprimerat, standard definition. Medan många videokameror och kameror har olika sätt att exportera videoklipp till din dator, är processen att sätta videon på en USB-enhet relativt likartad. Det avgörande är om kameran eller videokameran fungera som en extern hårddisk eller om programvara behövs för att exportera data.

  Om kameran eller videokameran kräver programvara till Exportera video


  1.
  Sätt i USB-enheten till en USB plats i datorn och vänta för datorn att känna igen den. Ofta datorn kommer att fråga dig om du vill visa filerna i enheten eller om du vill formatera den för att snabba upp din dator. Ignorera dessa för nu.
  2.
  Anslut din digitalkamera eller videokamera till datorn. Som varje kamera och videokamera är olika kan du behöva se över din bruksanvisningen, men de flesta helt enkelt har en USB-kabel som ansluts till kameran och ett USB-uttag på en dator.
  3.

  Tillåt programvaran installerad på din dator att känna igen enheten. Om ingen mjukvara känner igen den enhet som du antingen måste öppna programmet i Program-mappen eller köra CD-skivan som följde med enheten för att installera programvaran.
  4.
  Välj din video inom de programvara och välj vart du vill exportera videon. I detta fall bläddra för USB-enheten. Leta efter den under Den här datorn. För Windows 7-användare kommer det att vara placerade under Enheter med flyttbara lagringsmedia i mappen Dator.
  5.
  Klicka på Nästa eller export och dina filer kommer att överföras till USB-enheten.

  6.
  Koppla båda enheterna efter alla de överföringar har slutförts.

  Om Programvaran inte ingick eller aktiveras eller om enheten fungerar som en hårddisk


  1.
  Anslut både USB-enhet och den digitala kameran eller videokameran till datorn.
  2.
  Klicka på "Öppna för att visa filer och mappar" som kommer att dyka upp för båda enheterna. Här ser du de mappar och filer som finns på varje enhet.
  3.
  Leta upp videon på kameran eller videokameran. Beroende på enhet kan mappen heta allt från en dag till slumpartade bokstäver och siffror.
  4.
  Dra och släpp video i en mapp som du själv väljer USB-enheten.
  5.
  Koppla båda enheterna efter alla de överföringar har slutförts.

  tips och varningar


 • Tänk på att många kameror och videokameror kan ha väldigt olika typer av programvara. Lyckligtvis kan de flesta digitala kameror och videokameror bli behandlad som en extern hårddisk.
 • under inga omständigheter koppla bort enheter innan överföringen är klar. Detta kan skapa en förlust av data eller korrupt hårddiskarna på någon av enheterna.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man kalibrerar en Logitech joystick

Relaterade artiklar


 • Windows XP är inte installerat USB-drivrutinerna automatiskt
 • hur man installerar USB 2.0 på Mac G4
 • hur koppla in datorhögtalare till en bärbar dator
 • Hur man vet om en ny dator minne är korrekt installerad
 • hur du tar bort flash-enheten från en MacBook
 • rensar eller radera minnen
 • hur man kan stoppa en dator fläkt
 • hur man kan ändra bakgrundsbild och teckenfärg i Windows Vista
 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar monitor
 • hur man byter en bildskärmsadapter