Dator > hur man skriver ut bra bilder

 • hur man skriver ut bra bilder


 • Bra bilder är svårtillgängliga, och när du tar en, man i allmänhet vill dela den. Foton, när skrivas ut, inte alltid ser lika bra ut som de gjorde i förhandsgranskningsfönstret. Detta beror till stor del på hur du skriver ut dem. Det finns flera saker som du måste göra för att dina bilder att komma ut ur skrivaren ser bra ut, börjar med de varor du använder

  Du behöver:. .
  Fotopapper
  Foto tryckfärg.


  1.
  Förvara bilden i dess ursprungliga filformat när du sparar den till datorn. Den ursprungliga filformatet är vad kameran som tog fotot använder. Det är bättre än att rädda fotot i andra datorn format som JPEG eller GIF. Dessa tenderar att komprimera filen, som kan försämra fotokvalitet.
  2.
  Välj storlek foto du vill skriva ut. Ju mindre foto, desto skarpare kommer bilden att verka. Men ju mer pixlar kameran har, desto större bild kan du skriva ut och fortfarande har det kommit ut vassa.
  3.
  Välj "Skriv ut" alternativ från verktygsfältet längst överst på programmet. När utskriften skärm kommer upp, leta efter "Printer Properties" och välj det.
  4.
  Välj alternativet skrivaren kvalitet och välja den bästa kvaliteten.
  5.
  Välj upplösning alternativet och väljer den högsta tillgängliga upplösningen för dig. Högre upplösning innebär mer i detalj, vilket kommer att resultera i bättre bilder.
  6.
  Klicka på "OK" för att gå tillbaka till print screen.
  7.

  Leta efter och välja papperstyp. Bläddra igenom alternativen och välja den typ av fotopapper som du använder, till exempel glättat eller matt. Du kommer bara att ha detta alternativ om din skrivare är inställd med detta alternativ. De flesta skrivare som marknadsförs som att kunna skriva ut foton kommer att ha denna funktion. Matchande papperet till vad du använder, kommer att bidra till skrivaren gör ett bättre jobb.  Använd alltid en fotopapper istället för dator papper för fotoutskrifter för bättre kvalitet. Också använda ett bläck avsedd för bilder så att bläcket är mindre sannolikt att smeta. Du måste välja en färg som är kompatibel med din skrivare. Det finns vanligtvis ett varumärke som rekommenderas i skrivaren manuellt, liksom en generisk version. Den generiska är ibland lika bra som namnet varumärke, men är vanligtvis inte lika länge. Välj en som fungerar bäst för dig, gör detta val kommer att kräva att du testar dina alternativ
  8
  Öppna bildfilen på datorn och redigera den, om du har möjlighet. . Även den enkla bilden tittarna har ibland några redigeringsverktyg som röda ögon removers och beskärning. Fotoredigering program har också andra verktyg såsom färg förbättringar och removers fläck. Justera fotot för att förbättra utseendet, använd knappen Ångra om du bestämmer du inte gillar en justering.

  tips och varningar


 • Försök att inte beskära bilderna för mycket när du redigerar dem som du kan förlora skärpa. Bilderna förstora som du beskära dem, så ju mer du skär ut den blurrier de kan få. Om du beskär en bild, försök att skriva det på en mindre storlek för att strama upp de pixlar.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:jämförelse av T1-teknik till DSL

Relaterade artiklar


 • vad är syftet med IDE-kabeln?
 • hur du lägger till minne till en asus 1000HE
 • Felsökning av en laserjet 1500L
 • hur man hitta vilken typ av grafikkort som körs på Ubuntu
 • hur du lägger till minne till toshiba satellite M105 laptop
 • hur man säkert tar bort en USB-hårddisk
 • hur man byter en cd-enheten i en stationär dator
 • Inaktivera touchpad på Dell Latitude D510
 • hur unclog patroner bläckstråle
 • hur man kan återställa en Toshiba laptop från hårddisken