Dator > hur du skannar information visitkort

 • hur du skannar information visitkort


 • Många gånger är det nödvändigt att söka ett visitkort eftersom du behöver grafisk information från den. Denna situation uppstår ibland när du skapar en tryckt annons och behöver en logotyp eller behöver du skanna ett visitkort i din e-postprogram. Den visuella eller textinformation på visitkortet kan vara den enda information du har, så du måste använda den. Nyckeln till att göra denna typ av visuell information arbete är att se till att du börja med rätt skanningsupplösningen och en skarp visitkort

  Du behöver:.
  Visitkort.
  Flatbäddsskanner.
  Dator.
  Grafikprogram.
  Ordbehandlingsprogram.


  1.
  Göra anteckningar på ett anteckningsblock om den information du behöver från varje visitkort. Till exempel, om du lägga ut någon annons och du behöver en logotyp från en persons visitkort, skriva ner det. Gem visitkortet och anteckningar tillsammans för senare.
  2.
  Skapa en mapp på datorn för att organisera ditt arbete. Du vill göra detta så att du kan hålla information om varje visitkort separat och organiserad.
  3.
  Ställ din flatbäddsskanner till 600 dpi (dots per inch) när popup-menyn dyker upp i fönstret när du har öppnat scan program som följde med skannern. Denna resolution är ganska hög, men det garanterar att line art som logotyper, ser mycket skarpa. Du kan alltid ändra upplösning efter den första, men någon visuell information som inte är klart från början kan förbättras bara lite eller inte alls om det är intag upplösning är mindre än idealisk.
  4.
  Testa genomsökning av visitkort. När sökningen drar upp, se till att bilden är skarp. Om den gör det, godkänna sökningen genom att följa anvisningarna från skannern. Ett fönster med skanningen kommer att öppna upp i scannern programmet.
  5.
  Godkänn sökningen om det inte finns några frågor eller justera kortet på skannerglaset och kör genomsökningen.
  6
  Namnge skanna och spara den i din mapp
  7
  Högerklicka på den skannade filen -. . vanligtvis en bildfil av en genomsökning kommer att sparas som en TIFF eller JPG och gå till "Öppna med" när popup-meny visas. Om du vill ta grafisk information från kortet, precis som en logotyp, öppna den i ett bildbehandlingsprogram som Adobe Photoshop eller Microsoft Paint. Om du behöver spela in textinformation från genomsökningen, öppna den i en OCR (Optical Character Recognition) scan program. Annars kan du lämna det helt skannade kort intakt.
  8.
  Ta den information du behöver från kortet och spara det i mappen eller exportera till ditt e-postprogram kontakta fil.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man öppnar en Dell Inspiron 1501

Relaterade artiklar


 • hur man gör mac extern HD startbar
 • hur du lägger upp foton från en telefon till en Mac
 • hur du slår på Bluetooth-funktionen på din bärbara dator
 • hur man får tillgång bios i en Toshiba laptop
 • hur man kommer åt Bluetooth på datorn
 • Lägga till en bildskärm till en HP Pavilion 9250
 • Inaktivera det trådlösa på en Eee PC
 • hur att fylla HP patron 88
 • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
 • hur du ändrar processorer på en hp pavilion bärbar dator