Dator > hur du överför musik från en dator till en bärbar dator

 • hur du överför musik från en dator till en bärbar dator


 • Överföra musik från datorn till din laptop är en enkel process. Om du har en massa musik för att överföra, att du har tillräckligt med lagringsutrymme på din bärbara dator för din kompletta biblioteket. Även om detta inte ett problem med de flesta moderna bärbara datorer, om du har stora musikfiler och en äldre bärbar dator kan du behöva uppgradera din hårddisk storlek för att lägga till mer lagringsutrymme. USB-enheter erbjuder den bästa metoden för att överföra musik och andra filer från en dator till en annan eftersom nästan alla datorer tillhandahåller minst en USB-port.

  Du behöver:
  USB-lagringsenhet


  1
  Placera all musik du vill överföra i en mapp på din stationära dator. . . Detta kan vara "Min musik" mapp eller en mapp som du skapa och namnge själv, där du kan dra och släppa musikfilerna.
  2.
  Högerklicka på mappen som håller din musik för att överföra och välj sedan "Egenskaper". Titta på de uppgifter där det står "storlek". Detta ger dig storleken på hela mappen, inklusive all musik. Det kommer att märkas i kilobyte (KB), megabyte (MB) eller gigabyte (GB eller G).
  3
  Välj en USB-lagringsenhet -. också kallas ett minne, flash-enhet eller hoppa enhet-som är större än din kompletta filstorleken för din musik mapp. Till exempel, om dina musikfiler är 1,7 GB, använda ett 2GB-enheten.
  4.
  Anslut USB-lagringsenheten till USB-porten. Stäng alla fönster som dyker upp genom att klicka på "Avbryt" eller "X" i övre högra hörnet av fönstret.
  5.
  Klicka på "Start" och sedan "Min Dator" eller "Dator" och hitta enhetsbeteckning med din USB-lagringsenhet. Det kommer att märkas något i stil med "F: flyttbar lagringsmedia" i listan över enheter. Dubbelklicka för att öppna den.
  6.
  Navigera till din musik mapp på din stationära dator. Klicka och håll på den mappen och sedan dra den till fönstret representerar din USB-enhet. Vänta tills alla filer för att kopiera över på den disken.
  7.
  Klicka på ikonen som representerar din USB-enhet i aktivitetsfältet längst ned på skärmen. När du håller musen över ikonerna där nere, kommer det att märkas på samma sätt var det i din dator mapp. Klicka på ikonen och klicka sedan på "Säker borttagning av lagringsenhet" meddelande. Ta bort enheten när datorn säger att det är säkert.
  8.
  Anslut USB-enheten i din bärbara dator. Om det inte öppnas automatiskt, klicka på "Start" och sedan "datorn" eller "Den här datorn" och dubbelklicka på den enhetsbokstav att öppna den. Om det inte startar automatiskt och ger dig alternativ för hur man ska behandla filerna, välj "Visa alla filer och mappar. "
  9.
  Klicka och håll på din musik mapp i enheten fönster och dra den ut på någon öppen plats på din bärbara skrivbordet. Vänta tills filerna att överföra till den bärbara datorn, och klicka sedan på USB-ikonen för att säkert ta bort enheten.

  Tips och varningar


 • din bärbara dator, du kan dra mappen till någon annan plats som du vill ha på den bärbara datorns hårddisk, t. ex. "Min musik"-mapp eller ett musikbibliotek.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:vad är sata hd?

Relaterade artiklar


 • hur man justerar ljusstyrkan på en iMac
 • hur man installerar en drivrutin för ditt grafikkort
 • hur du uppgraderar ThinkPad T40 hårddisken
 • hur du tar bort ett batteri från MacBook a1181
 • hur du tar bort en dator lock på en Dell OptiPlex sx260
 • hur man gör flera partitioner på en extern USB-hårddisk
 • Felsökning av en laserjet 1500L
 • hur man visar en svans på muspekaren för en dator
 • hur du tar bort en USB-enhet
 • hur du döljer filer på ett USB-minne så att de inte kan ses