Dator > hur du anpassar din laptop färg

 • hur du anpassar din laptop färg


 • Vanligtvis bärbara datorer levereras i svart, medan MacBook kommer i silver eller vit. Men nyligen har det varit en ny trend mot färgade bärbara datorer. Dell (Inspiron och XPS), Sony (Vaio CR-serien) och HP (Pavilion) gör alla bärbara datorer som kommer i en mängd olika färger från rosa, blått, rött och gult. Om du redan har en nyare bärbar dator, det är ingen mening att köpa en annan bara för att få den i färg. Istället kan du anpassa din egen laptop färg med laptop skins

  Du behöver:.
  Måttband
  . Laptop.
  Fuktig trasa.
  Pappershandduk.
  Hud.
  Tape.
  Sax.
  Mini gummiskrapa eller kreditkort.


  1.
  Stäng av datorn. Mät upp er laptop längd och bredd, om du inte redan vet vilken storlek det är. Du måste veta storleken på din bärbara dator för att köpa rätt storlek huden.
  2.
  Köp en laptop "skin" i färg och stil som du gillar. Dessa skinn finns på platser som Best Köp och Target, liksom Amazon. com, Laptopskins. com och många andra nätbutiker.
  3.
  Rengör locket och inuti tangentbord området med en fuktig trasa. Huden kommer att följa betydligt bättre på en ren bärbar dator än en smutsig en. Använd en bit hushållspapper för att torka av den bärbara datorn.
  4.
  Placera huden direkt ovanpå den främre omslaget till din bärbara dator. Se till att den är rätt centrerad. Placera en liten bit tejp på både upp i mitten av huden och nedtill i huden. Detta kommer att se att huden är perfekt centrerad när du följer den till den bärbara datorn.
  5.
  Dra den vänstra sidan av huden bort från underlaget tills du når tejpbitar i mitten av den bärbara datorn. Skär backar bort från huden.
  6.
  Sugskrapa huden ner på den bärbara datorn. Du kan också använda ett kreditkort om du inte har en mini gummiskrapa. Detta kommer att säkerställa att huden fäster ordentligt utan luftbubblor.
  7.
  Ta bort tejpen bitar från toppen och botten av den bärbara datorn och huden.
  8.

  Dra upp höger sida av huden och ta bort resten av stöd. Återigen använda en mini gummiskrapa eller kreditkort för att jämna ut huden ned i datorns hölje.
  9.
  Öppna din bärbara dator upp om du ska sätta in tangentbord huden på din dator. Montera huden på insidan av din dator och band överst i mitten och nedtill i huden till datorn. Upprepa steg 5 till 8 skall kunna följa huden på insidan.

  Tips och varningar


 • Om du har en grafik hud, vill du huden till höger uppåt när datorn är öppen. Du måste placera den grafiska huden locket på upp och ned. Placera grafiken huden på datorn och tejpa ner, vilket förklaras i steg 4. Sedan öppna datorn och ta en titt på bilden: om det är inför din rätt, du är bra att gå, men om det är upp och ner, måste du slå på huden så det är vänd mot dig ordentligt med den bärbara datorn locket öppet <. /li>


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man stoppar utskriftshanteraren i Windows XP

Relaterade artiklar


 • roll minne i datorn fungerar
 • hur man skapar webbplatssamling i SharePoint Server 2007
 • hur du ansluter flera videoingångar för att en bildskärm
 • Hur man överför delad musik på min musik
 • hur du kan visa ledigt diskutrymme
 • hur ansvarsfrihet en Dell laptop batteri
 • hur man gör flera partitioner på en extern USB-hårddisk
 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar skärm
 • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
 • hur man hittar en bärbar hårddisk kapacitet