Dator > Hur man knyter en dator till min TV

 • Hur man knyter en dator till min TV


 • Även datorskärmar kan komma i stora storlekar, de är definitivt inte lika stor som en TV-skärm. Du kan koppla din dator upp till din TV och visa upp dina senaste bildvisning, titta på ditt favorit You Tube och Funny or Die videoklipp eller titta på nedladdade filmer direkt på din TV. Ansluter datorn till TV är enkel så länge du har rätt när sladdarna

  Du behöver:. .
  Computer
  TV.
  HDMI-kabel eller VGA-kabel eller DVI till HDMI-kabel eller S-Video-utgång enda kabel.
  Ljudkablar.

  HDMI-utgång


  1.
  Ta en titt på datorn som anger att den har en HDMI-utgång. Resultatet är en liten rektangulär plats med HDMI skrivet ovanför. Denna utgång kommer att behöva en HDMI-kabel.
  2.
  Anslut ena änden av HDMI-kabeln till TV: ns HDMI-ingång kortplats.
  3.
  Anslut den andra änden av kabeln till datorns HDMI-utgång kortplats. En HDMI-kabel kommer att både ljud och ljud, så du behöver inte oroa dig för andra kablar.
  4.
  Använda TV-apparatens fjärrkontroll att ställa in TV: s bidrag till HDMI ingång. Sätt på datorn och det kommer att vara på din TV.

  DVI utgång


  1.
  Ta en titt på datorn som anger att den har en DVI-utgång. DVI-utgången är en stor, rektangulär plats med fyrkantig hål i den. För detta behöver du en DVI till HDMI-kabel samt en ljudkabeln.
  2.
  Anslut DVI-änden av kabeln till datorn. Anslut HDMI-änden av kabeln till din TV på HDMI-ingången facket.
  3.
  Anslut ena änden av ljudkabeln, vanligtvis, den svarta änden, till datorns ljudutgång.
  4.
  Anslut de andra ändarna, röda och vita ingångarna i TV: ns ljudingång slots. Kommer tider att finnas färg samordnas, så att du vet var du ska placera den röda och vita indata slutar.
  5.
  Sätt på datorn att njuta av det från TV-skärmen.

  VGA-utgång


  1.
  Ta en titt på datorn som anger att den har en VGA-utgång. VGA-utgång är en liten, lätt rektangulära och blå slot med cirkel hål i den. För detta behöver du en VGA-kabel. VGA-ingången på din TV kan den också kallas RGB PC-ingång.
  2.
  Anslut ena änden av VGA-kabeln till datorns VGA-utgång.
  3.
  Anslut den andra änden av kabeln till din TV VGA eller RGB PC-ingång.
  4.
  Anslut ljudkablarna till din dators ljudutgång eller högtalare, sedan i TV: ns ljudingång som beskrivs i avsnitt 2, steg 3 och 4.
  5.
  använda TV-apparatens fjärrkontroll för att ställa in TV till VGA eller RGB /PC-ingång. Slå på din dator för att använda.

  S-Video-utgång


  1.
  Ta en titt på datorn som anger att den har en S-videoutgång. S-Video-utgång slot är liten och rund. För detta köp en S-Video enda kabel. Den ansluts till vilken TV som helst och inkluderar ljudkablarna på samma kabel.
  2.
  Anslut cirkelformad änden av kabeln i datorns S-videoutgång. På samma syfte kommer att ljudutgången också. Anslut ljudutgången i högtalarna eller ljudet kortplatsen på din dator.
  3.
  Anslut de färgkodade kabeländarna, typiskt, röd /orange, vitt och gult, in i TV: s färgkodade ingång. Se till att du ansluter den röd /orange änden kabeln till röd /orange ingång, den vita kabeländen i vit ingång och den gula kabeln änden i den gula ingången.
  4.
  Konfigurera TV: n som din dator för XP och äldre användare. Klicka på "Start> Kontrollpanelen> Bildskärm> fliken Inställningar" och sedan dra "2" ikonen under "1"-ikonen så 2 är först. Tryck "OK" att använda din TV som din dator.  för Vista-användare, fortsätt till steg 5.
  5.
  Konfigurera din TV som datorn för Vista-användare. Klicka på "Start> Kontrollpanelen> Ändra bildskärmsupplösning. " "Justera bildskärmens upplösning" kommer att vara under Utseende och anpassning. Om din Kontrollpanelen är inställd på Klassisk vy, välj "Anpassning> Display Inställningar> Inställningar" från Kontrollpanelen. Återigen är drar "2" ikonen under "1"-ikonen så 2 först. Tryck "OK" att använda din TV som din dator.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man förlänga livslängden på din bärbara dator

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en ViewSonic E70
 • Min HP Pavilion dv2000 laptop kommer inte att spela CD eller DVD
 • hur ändrar muspekaren i Vista
 • specifikationer för en Dell Inspiron 531 dator
 • hur man rengör soda från en bärbar dator tangentbord
 • hur man byter batteri i en Microsoft-mus
 • hur man skriver ut filer på en Zip-enhet
 • hur man använder bläck kit jet refill
 • hur fylla på lc41bk
 • typer av neutrondetektorer