Dator > hur man uppgraderar en HP Pavilion 6357 cpu

 • hur man uppgraderar en HP Pavilion 6357 cpu


 • Byta din bärbara Central Processing Unit är inte en uppgift som bör tas lättvindigt. Din CPU är ansluten till ditt moderkort med en komplex uttag. Ta bort och installera din HP Pavilion CPU-chip felaktigt kommer att resultera i stora skador på din dator. The Pavilion 6357 levereras med en 2 GHz Intel Centrino Core 2 Duo-processor. Precis som alla bärbara datorer, måste du helt isär ytterhöljet på laptop för att få tillgång till CPU

  Du behöver:.
  Precision skruvmejsel kit.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Gem.


  1.
  Stäng av HP Pavilion laptop, koppla ur strömkabeln och stänger LCD-panelen. Vänd den bärbara datorn över och ta ut batteriet ur sitt fack på undersidan hölje av den bärbara datorn.
  2.
  Vrid datorn så framkanten av den bärbara datorn är vänd mot dig. Leta reda på hårddisken locket i övre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort enstaka Phillips-skruv från locket och ta bort den från den bärbara datorn. Ta tag i svarta fliken sticker ut från hårddisken i frekvensomriktaren facket. Lyft rakt upp tills hårddisken kopplar. Ta bort hårddisken från sitt fack.
  3.
  Leta reda på CD /DVD-enheten i det övre högra hörnet på den bärbara datorn bredvid batterifacket. Ta bort enstaka Phillips-skruv säkra CD /DVD-enheten till sitt fack. Sätt i ett gem i pressmeddelande hålet på framsidan av enheten tills enheten glider ur facket något. Ta tag i enheten och dra ut den ur facket helt och ställ den åt sidan.
  4.
  Ta bort de tre Phillips-skruvarna från batterifacket. Vänd på datorn och sedan öppnar LCD-skärmen hela vägen. Leta reda på strömbrytarhöljet, som är den tunna plasten band mellan LCD-skärmen och tangentbordet. Ta tag i bakkant på växeln locket och placera den upp och ner över tangentbordet. Koppla loss flatkabeln från undersidan av strömbrytarskyddet, ta sedan bort den från den bärbara datorn.
  5.
  Stäng LCD-skärmen och vänd den bärbara datorn igen. Ta bort de fyra Phillips-skruvarna från botten hölje av den bärbara datorn som håller tangentbordet på plats. Skruvarna är precis under batterifacket. Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan öppnar LCD-skärmen så långt det går.
  6.
  Ta tag i övre kanten av tangentbordet bakom den översta raden av tangenter. Luta tangentbordet i vinkel och skjut sedan tangentbordet mot LCD-skärmen för att frigöra flikarna på undersidan av tangentbordet. Placera tangentbordet ansiktet ner över handledsstödet. Koppla bort tangentbordet är bandet kontakten från moderkortet, och sedan ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  7.
  Leta talaren församling nära den övre kanten av moderkortet. Koppla ur högtalaren församling strömkabel från moderkortet. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra talaren montering på plats. Lyft högtalare församling ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  8.
  Stäng LCD-skärmen och vänd laptop över. Leta reda på RAM locket i mitten på nedre hölje av den bärbara datorn. Ta bort Phillips-skruvarna säkra locket på plats, och ta sedan bort locket från den bärbara datorn. Detta kommer att avslöja RAM-moduler och trådlös antenn kort. Koppla bort de två kablarna från den trådlösa kortet. Ta bort de två Phillips-skruvar från det övre högra och vänstra hörn bärbara botten hölje. Vänd den bärbara datorn över och öppnar LCD-skärmen.
  9.
  Leta upp och ta bort LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kameran och mikrofonen kablar som sträcker sig från den högra sidan av skärmen. Ta bort enstaka Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet och lyft sedan upp LCD-panelen bort av den bärbara datorns bas.
  10.
  Flip basen av laptop över, och ta sedan bort alla återstående Phillips-skruvarna från botten hölje av den bärbara datorn. Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan koppla på strömbrytaren, LED och touch pad kablar från den nedre delen av moderkortet.
  11.
  Ta bort den inre Phillips-skruv ovanifrån vänstra hörnet av det övre höljet och ta sedan bort de två Phillips-skruvar från det övre högra hörnet av det övre höljet. Ta bort stöd trim från övre kanten av den bärbara datorns bas, och ta sedan bort locket på den bärbara datorn basen. Detta kommer att avslöja hela moderkortet.
  12.
  Leta upp ljud kretskortet nära botten på moderkortet. Ta bort de två Phillips-skruvarna som säkrar för ljud till datorn. Skjut styrelsen fram emot att koppla bort den från moderkortet. Ta bort ljud kortet från den bärbara datorn.
  13.
  Leta reda på USB-porten styrelsen krets i det övre högra hörnet på den bärbara datorns bas. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra USB-styrelsen till datorn. Koppla bort de två kablarna från USB-styrelsen och lyft sedan USB-kortet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  14.
  Ta bort de återstående två Phillips-skruvarna som säkrar moderkortet till till basen på den bärbara datorn. Ta tag i kanterna på moderkortet och sedan försiktigt bort moderkortet från den bärbara datorn bas.
  15.
  Leta reda på processorn, och slå sedan processorns platta huvud låsskruven motsols tills processorn släpps från sin sockel. Ta bort den gamla processorn från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  16.
  Upprepa denna procedur i omvänd ordning för att installera den nya processorn och montera din HP Pavilion laptop.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du ansluter flera videoingångar för att en bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en php sida på en webbplats
 • hur man startar upp att BIOS på ett ASUS
 • hur man uppgraderar en HP Pavilion 6357 cpu
 • hur man installerar en HP 3845 skrivare för en webbplats
 • hur man skapar webbplatssamling i SharePoint Server 2007
 • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003
 • hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac