Dator > hur man förbereder cd-etiketter på en HP f375

 • hur man förbereder cd-etiketter på en HP f375


 • Med HP F375 multifunktionell maskin kan skriva ut mer än bara text dokument eller foton familj. Med CD-etikett papper, kan vem som helst skriva ut unik och personlig etiketter för alla brända skivor i sin samling. Med HP F375 kontrollerar inte hur etiketterna verkar dock som hanteras av beroende ordbehandlingsprogram du personligen använder. Förbereda skrivaren för CD-etiketter bara förutsätter att man ser papperet är isatt korrekt. Etiketterna kan sedan formateras

  Microsoft Word


  1.
  Kontrollera instruktionerna som följer med CD etikettpapper att se vilken riktning papperet måste laddas in i HP F375 skrivare. Skjut CD-etikett papper i fodret på framsidan av F375.
  2.
  Öppna Microsoft Word och klicka på "Office"-ikonen längst upp i fönstret. Klicka på "Ny". Rulla ner "Microsoft Office Online" panelen längst till vänster i fönstret och klicka på "Etiketter".
  3.
  Välj "Media"-länken i mitten panelen. Klicka på bilden för det specifika cd-etiketten mall som du vill använda.
  4.
  Skriv texten som du vill skriva ut på CD etikett någonstans inne gränser CD mallen. Navigera till "Infoga" längst upp på skärmen om du vill lägga till en bild till CD etiketten.
  5.
  Välj "Bild"-knappen i "Illustrationer" rubrik. Dubbelklicka på namnet på den bildfil som du vill lägga till. Klicka och dra bilden filen för att flytta den på plats på CD etikettmall.
  6.
  Klicka på "Office"-ikonen igen. Välj "Skriv ut" och klicka "OK" för att skriva ut CD-etiketter med HP F375 skrivaren.

  Google Dokument


  1.
  Läsa CD etikettpapper anvisningar till ta reda på rätt orientering på sidan när du läser det i skrivaren. Skjut in papperet i plast papper inmatningsfacket placerad på framsidan av HP F375.
  2.
  Navigera till Google Dokument webbplats. Skriv ditt Google användarnamn och lösenord i lämpliga textrutor och klicka på Logga in. "Klicka på" Sök mallar "längst upp i fönstret.
  3.
  Välj" Etiketter och visitkort "-länken i nedre vänstra hörnet. Bläddra igenom de tillgängliga mallarna och klicka på "Använd den här mallen" bredvid den CD etiketten mall du vill använda. Skriv texten som du vill använda i Google CD etikettmall.
  4.
  Välj "Infoga bild"-knappen längst upp i dokumentet om du behöver lägga till en bild. Klicka på "Ladda upp" och välj "Browse". Dubbelklicka på namnet på bildfilen och välj "Ladda upp" alternativet längst ned i fönstret.
  5.
  Välj "File" och välj "Skriv ut" för att skriva ut etiketten med hjälp av HP F375.

  Open Office Writer


  1.
  Orient CD etikett papper i inmatningsfacket på HP F375 skrivare enligt paketet riktningar. Öppna Open Office Writer-programmet och klicka på "Fil".
  2.
  Välj "Ny" och klicka på "Mallar och dokument" alternativet. Klicka på "Mallar" knappen. Bläddra igenom listan över tillgängliga mallar och klicka på en av mallen CD etikett alternativ.
  3.
  Välj "Open". Ange den text som ska tryckas på CD etikettmall. Klicka på "Infoga"-menyn högst upp i fönstret och välj "Bild". Klicka på "Från fil. "
  4.
  Klicka på den bild som du vill lägga till och välj "Öppna". Klicka och dra filen till dess önskad plats.
  5.
  Klicka på "File" och välj "Skriv ut" för att skriva ut CD-etiketter med HP F375 skrivaren.

  tips och varningar


 • HP F375 innehåller en plast pappersbreddreglaget på papperet inmatningsfacket framtill på skrivaren. Skjut plast så långt det går åt vänster ske innan papperet cd-etiketten i pappersfacket inmatningsfacket.
 • Ny CD etikettmallar kan hämtas genom en rad olika källor på nätet för någon av de stora ordet bearbetning program.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man byta en Comcast modem

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett grafikkort i en port
 • Definitionen av ett trådlöst luft kort
 • hur man rengör din Dell Inspiron 1521 tangentbord
 • hur du uppgraderar minnet på en Dell Inspiron E1505
 • Hur rengör jag skärmen på min bärbara dator?
 • om mikroprocessorn branschen
 • hur man kopia på en Epson cx2900
 • hur man installerar bror 240C bläckpatron
 • hur du ansluter en Xbox till en bärbar skärm
 • hur man kan blockera webbplatser med routern