Dator > hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003

 • hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003


 • Windows Small Business Server (SBS) 2003 ansluter användarna tillsammans genom ett nätverk av datorer så att de kan dela mappar, filer och program. SBS 2003 är specifikt för små arbetsplatser med ett begränsat antal datorer, och det ingår även fjärråtkomstfunktioner för en administratör att se andra datorer "innehållet. För att installera och konfigurera SBS 2003 måste du ha administratörsbehörighet och veta IP-adressen information för ditt nätverk

  Du behöver:.
  Windows Small Business Server 2003 installationsskivan.


  1.
  Sätt i Windows Small Business Server 2003 installationsskivan i CD-ROM-enheten på datorn. Inställningsskärmen kommer då att visas.
  2.
  Tryck på "Enter" och tryck på "F8" tangenten för att bekräfta Windows licensavtal. Tryck på "C" tangenten på ditt tangentbord för att skapa en ny hårddisk partition.
  3.
  Ange en megabyte storlek i "Skapa partition med storlek" fält som motsvarar dina önskemål. Välj "C:" enheten alternativ för din partition genom att trycka på "Enter".
  4.
  Välj "Formatera partitionen med filsystemet NTFS" och sedan ge tid för att avskärma processen är färdig. Klicka på knappen "Nästa" när den nya Windows Setup visas.
  5.
  Skriv ditt namn och organisation i lämpliga fält och klicka sedan på knappen "Nästa". Ange den 25-siffriga produktnyckeln till "Product Key" fält och klicka på knappen "Nästa". Produkten nyckel kan hittas på förpackningen till din installations-CD.
  6.
  Ange datorns namn och administratörslösenord och klicka sedan på knappen "Nästa". Välj de data och tid från rullgardinsmenyerna och sedan välja din tidszon. Klicka på knappen "Nästa".
  7.
  Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort"-knapparna på samma gång från Välkommen till Windows skärmen. Klicka på knappen "Nästa" från "Fortsätter Microsoft Windows Small Business Server Setup" skärm.
  8.
  Klicka på "Konfigurera Windows Essential Business Server" alternativet. Ange din företagsinformation i fälten och klicka sedan på knappen "Nästa". Ange din interna domän och klicka sedan på "Nästa"-knappen igen.
  9.
  Välj ditt nätverk från "Network adapters" listan och klicka sedan på knappen "Nästa". Ange din IP-adress och nätmask i lämpliga fält och klicka sedan på knappen "Nästa".
  10.
  Välj att logga in automatiskt eller manuellt och klicka sedan på " Nästa ". Klicka på knappen "Nästa" igen och sedan konfigurationen kommer att äga rum. Denna process kan ta upp till 30 minuter.
  Elva.
  Välj specifika komponenter du vill ha på "Val av komponenter" skärm och klicka sedan på knappen "Nästa". Klicka på knappen "Nästa" två gånger och sedan ge tid för de komponenter som ska installeras.
  12.
  Klicka på "Finish" från "Avsluta installationen" skärm . Windows Small Business Server 2003 kommer att vara helt installerad på din dator.


Previous:hur man fyller en Canon CLI-8 Next:hur man kan blockera en webbplats i ISA

Relaterade artiklar


 • hur man skapar webbplatssamling i SharePoint Server 2007
 • lätt dynamiska menyer för en webbplats
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003
 • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
 • hur man fyller en Canon CLI-8
 • hur man skapar en php sida på en webbplats
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
 • hur till vända bort "den här webbplatsen kan skada din dator" på en Mac