Dator > hur man byter ett tangentbord på en gateway mx7515

 • hur man byter ett tangentbord på en gateway mx7515


 • Om din Gateway MX7515 är inte längre fungerar på grund av trasiga tangenter, spill dryck eller andra skäl, ersätta det med ett nytt. Om du funderar på att ta den bärbara datorn till en verkstad för att få ditt tangentbord ut, tänk igen innan du gör, så verkstäder kan vara dyra. Du kan göra arbetet själv, spara lite pengar och lära sig mycket om hur din bärbara dator är monterad i processen. Byta tangentbord bör inte ta mer än 30 minuter

  Ta bort den trasiga tangentbord


  1.
  Logga ut av Windows, stänga av datorn och slå av strömmen. Stäng den bärbara skärmen. Ta bort nätadaptern från den bärbara datorn tillsammans med alla andra kablar som är anslutna till MX7515.
  2.
  Vänd MX7515 laptop över så att den är vänd upp och ned. Skjut spärren låsa på batteriet till "upplåst" läge. Skjut och håll sekundära låsknapp medan du drar ut batteriet rakt ut från kortplatsen.
  3.
  Leta efter tangentbordet fästskruven som sitter på undersidan av MX7515. Det ligger nära centrum av den bärbara datorn och är märkt med "K. " Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort skruven. Placera skruven på ett säkert ställe eftersom du kommer att behöva det senare.
  4.
  Vänd MX7515 tillbaka upp så att den är vänd mot dig rätt sida upp. Öppna skärmen på den bärbara datorn tills den är helt öppen. Ta en skruvmejsel och sätt in den under mitten av tangentbordet locket och lyft sedan upp det lite för att bända bort tangentbordet locket. Ta bort tangentbordet locket och ställ den åt sidan.
  5.
  Hitta tangentbordet fästskruvarna som sitter ovanför "F2" och "Scroll Lock" nycklar i toppen. Ta bort skruvarna med Phillips skruvmejsel.
  6.
  Lyft på bakkanten på tangentbordet något och skjut den mot baksidan av den bärbara datorn. Detta frigör behålla flikarna på framsidan av tangentbordet. Lyft tangentbordet mot dig och koppla ur kabeln kontakten som leder från botten av tangentbordet till den bärbara datorn.
  7.
  Lyft gamla tangentbordet ur MX7515 laptop och kassera eller spara den för delar.

  Hur man installerar nytt tangentbord


  1.
  Anslut band kontakten på undersidan av det nya tangentbordet till den bärbara datorn. Kontrollera att anslutningen snäpper fast.
  2.
  Sätt i det nya tangentbordet till den bärbara datorn genom att flikarna på den undre kanten av tangentbordet är i linje med fliken tider under handledsstödet . Tryck på flikarna på plats, men var noga med att inte skada tangenterna på tangentbordet när påtryckningar.
  3.
  Sänk tangentbordet på plats försiktigt. Placera fästskruvarna på toppen av tangentbordet i skruvhålen och skruva fast med stjärnskruvmejsel. Ställ tangentbordet kapellet på plats och snäpp det på plats.
  4.
  Stäng skärmen på MX7515, och vänd den bärbara datorn över. Sätt ned fästskruvarna som du tog bort tidigare. Säkra och dra åt skruvarna med stjärnskruvmejsel.
  5.
  Sätt i batteriet i sitt spår och vänd datorn tillbaka på så det är rätt sida upp. Återanslut nätadaptern och alla andra kablar som kan behövas. Slå på strömmen och starta din MX7515 normalt.

  Tips och varningar


 • Din laptop är mycket känslig för elektrostatiska urladdningar. Därför bära ett anti-statiskt armband innan du tar bort tangentbordet i din dator.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man återställer hp 900 skrivare patron

Relaterade artiklar


 • hur man formaterar om en inspelningsbar CD
 • hur man ställer in en Windows faxserver
 • Epson R220 skrivare kommer inte att visa vilken patron som är tom
 • hur man ansluter en PS1 controller till PC
 • hur man installerar en Lexmark Z43
 • hur man installerar en intern hårddisk för Mac PowerPC G5
 • Felsökning en flatbäddsskanner
 • hur man skapar en vanlig virtuellt minne disk
 • hur man återställer säkerheten på en PowerBook G4
 • hur du ställer in en Netgear trådlös skrivare