Dator > hur man byter en gateway T-1625 tangentbord

 • hur man byter en gateway T-1625 tangentbord


 • Det finns massor av anledningar tangentbord blir defekt. Kanske är det på grund av en kaffe spill, en bruten nyckel, eller någon av otaliga andra frågor. Om tangentbordet på din Gateway T-1625 laptop är skadad kan du betala en verkstad att fixa problemet för dig, men du kan lika gärna göra jobbet själv och spara lite pengar på processen. Byte av tangentbordet på en Gateway T-1625 i allmänhet tar en timme eller mindre

  Du behöver:.
  Phillips # 0 skruvmejsel
  . Skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.
  Ersätter tangentbordet.

  bort

  den defekta tangentbord


  1.
  Stäng av datorn och makt bort det. Stäng LCD-skärmen, koppla bort nätadaptern och alla andra kablar som är anslutna till den bärbara datorn
  2
  Vänd på datorn så att den nedre sidan av den bärbara datorn är vänd uppåt. . . Ta bort batteriet genom att skjuta spärren låset till "upplåst" läge. Sedan skjuter du och håller de andra spärren när du drar ut batteriet ur facket på baksidan av den bärbara datorn.
  3.
  Leta tangentbordet skruven på undersidan av den bärbara datorn. Det bredvid en luftningsventil i centrum av den bärbara datorn och är märkt med en "K. " Ta bort skruven med stjärnskruvmejsel. Också, ta bort den bärbara datorn skruv som är placerad inuti batterifacket facket.
  4.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka på så att det är rätt sida upp, och luta LCD skärm bak tills den är helt öppen. Sätt in en skruvmejsel under långt vänster på tangentbordet och lyft en aning för att bända upp tangentbordet luckan. Ta bort tangentbordet locket från den bärbara datorn och se till att inte skada LCD-skärmen medan du gör det.
  5.
  Leta tangentbordet fästskruvarna, som ligger ovanför "F2" och "Scroll Lock" nycklar. Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna och sedan ställa dem åt sidan.
  6.
  Höj bakkant på tangentbordet bara lite, och sedan skjut den mot skärmen på din bärbar dator. Detta kommer att frigöra tangentbordet behåller flikar som sitter i framkant på tangentbordet. Rotera tangentbordet mot dig och koppla bort flatkabeln som fäster tangentbordet till den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort den gamla tangentbordet och lägg det åt sidan.

  Installera det nya tangentbordet i din bärbara dator


  1.

  Anslut det nya tangentbordet flatkabeln till den bärbara datorn. Lås kontakten på kabeln på plats.
  2.
  Skjut flikarna på framkanten av tangentbordet i fliken platser som ligger precis under handledsstödet. Applicera tillräckligt tryck på tangenterna på framkanten på tangentbordet för att sätet behåller flikarna i kortplatsen. Var dock försiktig att inte bryta nycklar.
  3.
  Sänk tangentbordet till den bärbara datorn. Sätt tillbaka fästskruvarna på toppen av tangentbordet och dra ner dem. Sätt tillbaka tangentbordet locket och knäpp fast den på plats.
  4.
  Stäng LCD-skärmen på den bärbara datorn och slå sedan den bärbara datorn över. Sätt tillbaka skruvarna i batterifacket och bredvid luftventilen på undersidan av den bärbara datorn. Dra åt skruvarna med stjärnskruvmejsel.
  5.
  Sätt i batteriet och slå den bärbara datorn tillbaka på så det är vänd rätt sida upp. Återanslut nätadaptern och alla andra kablar du behöver använda den bärbara datorn. Starta om datorn och starta upp Windows som vanligt.

  Tips och varningar


 • Innan du når inuti din laptop fall, se till att du bär en antistatisk handledsrem. Den bärbara datorn är mycket känslig för elektrostatiska urladdningar.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter ett tangentbord på en gateway mx7515

Relaterade artiklar


 • hur att fylla HP 57 bläckpatroner
 • hur man ansluter en 2GB flashminne
 • hur du ställer favorit nycklar på en Microsoft 4000 laser tangentbord
 • Hur man laddar ner moderkort drivrutiner
 • vad är online & off-line lagring av data?
 • trådlös dator utskrift
 • hur man kan få automatisk e-post
 • hur man byter en CPU-chip
 • hur man installerar programvara till ett USB-minne
 • Hur du sätter en bärbar hårddisk till en extern hårddisk