Dator > hur man byter argument för ett Compaq Evo Mini Tower

 • hur man byter argument för ett Compaq Evo Mini Tower


 • Byta en Compaq Evo mini fall Tower är mycket som att ändra väskan på någon annan standard dator. Strömförsörjningen är en standard 24-stiftskontakt och inte unikt gjorda för Compaq som andra modeller. Därför kan du antingen använda en annan Compaq Evo fall Mini Tower eller köpa en generisk ATX fall som anpassar sig till Compaq moderkortet storlek och har samma 24-stiftskontakt som strömmen i det aktuella fallet

  Du behöver:.
  ATX datorväska ersättning.
  1 set precisionsmejslar.


  1.
  hitta och köpa en Compaq Evo mini ersättning låda. Du hittar dessa på webbplatser som eBay, Xoxide eller Dator Geeks. Alternativt, gå till en lokal dator tillbehör butik och be försäljning agent som hjälper dig att hitta en 24-pin ATX PC fall som är rätt storlek för din Compaq Evo Mini Tower om du inte vill köpa ärende online.

  2.
  Stäng av datorn och ta bort anslutningskablarna från baksidan. Ta bort alla externa enheter som mus, tangentbord, minne och bildskärm.
  3.
  Förvandla din gamla Compaq Evo Mini Tower runt så ryggen vänd mot dig och ta bort alla skruvar. Skjut metall locket för att exponera de inre komponenterna i datorn.
  4.
  Ta bort skruvarna som håller nätaggregatet på plats från baksidan av datorn. Ta bort alla skruvar som kan hålla strömförsörjningen till en metall caddie på insidan av datorn. Dra strömmen och koppla loss kablarna från moderkortet, hårddisk och CD-ROM. Ställ strömförsörjning åt sidan.
  5.
  Ta bort skruvarna som fäster hårddisken till enhetsfack (metall håller fästet) i främre övre delen av ärendet. Håll enheten när du tar bort skruvarna som håller den till enhetsfacket. Skjut hårddisken ur enhetsfacket och ta bort moderkortet anslutningskabeln från hårddisken. Placera hårddisken åt sidan. Ta ut CD-skivan och alla andra kör som hölls i enhetsfacken på samma sätt. Koppla från kabeln som ansluter enheten till moderkortet. Koppla den lilla ljudkabeln från CD-ROM-enhet.
  6.
  Koppla loss kablarna från moderkortet. Detta ger dig en tydlig bild av moderkortet och RAM-minne.
  7.
  Ta bort eventuella adapterkort genom att ta bort skruven på toppen av kortet fästet och dra ut kortet. Dessa är små kretskort kort som sitter i spåren i mitten av Compaq Evo moderkortet och är vinkelrät mot denna. Dra försiktigt ut kortet från kortplatsen genom vickar det är gratis.
  8.
  Tryck in de två sista spakarna på RAM-kortplatsen något utåt med tummen och pekfingret. Detta gör att du enkelt kan ta bort RAM-minne och den åt sidan.
  9.
  Ta bort alla de små skruvar som du ser som håller moderkortet i målet. Vissa kan vara något dold, så var noga med att lokalisera dem alla. Dra försiktigt upp på moderkortet. Om det rör sig lätt, har du tagit bort alla skruvar. Annars leta efter någon annan skruvar du kan ha missat. Lyft moderkortet ut och ställ den åt sidan.
  Tio.
  Placera den nya fallet på ditt arbete yta och avlägsna locket skruvarna från baksidan av målet. Lyft av locket så att du kan se insidan av ärendet. Sätt i moderkortet och skruva på plats. Sätt in hårddisken och CD-ROM-enheten i lämplig drivenheter (metallhållaren) i den övre främre delen av ärendet. Enhetsfack är lika stora för hårddisk, cd-rom och brännare. Men du vill placera din brännare eller CD-ROM i en vik som antingen öppna i framför datorn eller har en liten plast flik kan du trycka ut genom fronten. Du vill frontpanelen på DVD eller CD-ROM att sitta tätt mot datorn fronten, så den CD /DVD-facket gå in och ut, när de används. Fäst hårddisk, cd-rom, brännare, DVD på plats med skruvar och anslut kablarna till moderkortet på samma sätt som du kopplas bort dem.
  11.
  Anslut den nya makten leverera anslutningar till hårddisken, CD-ROM-enheten och moderkortet. Sätt i adaptern kortet och RAM-minne i uttagen.
  12.
  Anslut nätsladden till baksidan av ärendet och ansluta bildskärm, tangentbord och mus. Anslut Anslut nätsladden till ett vägguttag. Sätt på datorn och kontrollera att den slås på. Om den inte gör, koppla ur nätsladden från datorn fallet och tryck alla kontakter ordentligt för att säkerställa en god anslutning. Ersätta metall lock och skruvar. Ström på PC igen och installera om Windows operativsystem, om det behövs.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man kan jämföra ATI-grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man byter RAM-minne på acer 5100
 • hur man ansluter en Microsoft Bluetooth tangentbord
 • hur du skannar med hp 3330
 • Hur uppdaterar du j-791bsr2 bios?
 • är en LCD-skärm bättre för ögonen än en CRT?
 • hur man skriver data till en CD
 • vad är syftet med en ritplatta?
 • hur man fixar ett löst laptop nyckel
 • min Toshiba laptop pekplatta fungerar inte
 • Hur stänger jag av högtalarna på en bärbar dator när du använder headsetet?