Dator > hur du installerar Xerox 8560dn föraren

 • hur du installerar Xerox 8560dn föraren


 • Xerox Phaser 8560DN är en solid bläck skrivare som använder ett vax bläck block att skriva ut istället för bläckpatroner eller laser toner. Den 8560DN kan skriva ut upp till 30 sidor per minut i både färg och svartvitt. Du kan antingen installera skrivaren via USB-kabel eller via TCP /IP-anslutning (Ethernet). När du installerar skrivaren måste du ställa in maskinvaran och installera skrivardrivrutiner på datorn

  TCP /IP

  .
  1.
  Hämta den senaste Windows 7 Xerox 8560DN drivrutin från Xerox webbplats och spara den på skrivbordet. Observera att du kan installera drivrutinen från den medföljande skivan om den innehåller Windows 7 drivrutin. . Men att installera den senaste drivrutinen förebygger framtida problem
  2
  Packa upp filen om den är en komprimerad genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera alla. " Leta reda på. Exe-filen och dubbelklicka på den. Följ instruktionerna på skärmen för att extrahera och installera filen, vilket gör notera var filen är installerad (du kommer att behöva denna information senare).
  3.
  Klicka på Windows "Start "ikonen och öppna" Kontrollpanelen. "Välj" Enheter och skrivare. "
  4.
  Klicka på" Lägg till skrivare "och välj" Lägg till en lokal skrivare. "Klicka på listrutan och välj" Använd en befintlig port . "
  5.
  Klicka på" Bläddra "och navigera till där du installerat. exe-filen. Klicka på" Öppna "och klicka" OK ".
  6.
  Vi talar ditt Xerox 8560DN skrivaren i listan över skrivare och klicka på "Nästa". Klicka på "Finish" för att slutföra installationen av drivrutinen.

  USB


  1.

  Ladda ner den senaste Windows 7 Xerox 8560DN drivrutin från Xerox webbplats och spara den på skrivbordet. Observera att du kan installera drivrutinen från den medföljande skivan om den innehåller Windows 7 drivrutin, men att installera den senaste drivrutinen förebygger framtida problem
  2
  Packa upp filen om den är. . en komprimerad genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera alla. " Leta reda på. Exe-filen och dubbelklicka på den. Följ instruktionerna på skärmen för att extrahera och installera filen, vilket gör notera var filen är installerad (du kommer att behöva denna information senare).
  3.
  Klicka på Windows "Start "ikonen och öppna" Kontrollpanelen. "Välj" Enheter och skrivare. "
  4.
  Högerklicka på skrivarikonen och välj" Egenskaper för skrivare. "Välj fliken" Avancerat "och klicka på" nya drivrutinen. " Klicka på "Nästa".
  5.
  Klicka på "Diskett" och sedan "Bläddra". Navigera till där du installerat. Exe-filen och välj den. Klicka på "Öppna" och sedan "OK".
  6.
  Välj Xerox 8560DN från listan över skrivare och klicka på "Nästa". Klicka på "Slutför" och sedan "Verkställ". Klicka på "OK" för att slutföra installationen av drivrutinen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:som är bäst för att spåra linjer: optisk mus vs lasermus?

Relaterade artiklar


 • installation av minne i en Dell Precision arbetsstation 390
 • hur man installerar PS2 tangentbord via usb
 • specifikationerna för ett PCG FX150 vaio
 • hur man använder en Logitech Cordless Optical Mouse
 • Hur man testar en HP 995c skrivare
 • hur man uppgraderar en DDR2 RAM
 • hur man installerar en minnesuppgradering på en Dell Inspiron 640m
 • hur man raderar ett minne
 • hur man byter batteri på en latitud c840
 • hur man fixar en patron Lexmark skrivare