Dator > hur man använder ett ATI Radeon X1050 för att konvertera VHS-band till dvd

 • hur man använder ett ATI Radeon X1050 för att konvertera VHS-band till dvd


 • ATI Radeon X1050 grafikkort är ett drag-rik prisvärda grafikkort för PC-användare. VHS-band kan omvandlas till digitala filer som sedan kan brännas på en DVD med videoingång inbyggd i X1050. Du behöver en DVD fånga och bränna program för PC, som det finns några tillgängliga för Windows operativsystem plattform på en fri eller fri prov. Förfarandet för att vrida ett VHS-band till DVD underlättas med hjälp av Radeon X1050 grafikkort

  Du behöver:.
  VHS-spelare.
  S-videokabel.
  RCA-till-miniplug ljudkabel.
  Tomma inspelningsbara DVD.


  1.
  Placera VHS-bandspelare bredvid datorn. Anslut ena änden av S-Video-kabeln i S-Video-utgång på baksidan av VHS-spelare. Anslut den andra änden av S-VHS-kabeln till S-Video ingången på X1050. Anslut de röda och vita RCA-kontakter i ena änden av ljudkabeln i röda och vita RCA-ingångar på baksidan av VHS-spelare. Anslut telekontakt änden av ljudkabeln till minikontakt ljudingången på X1050.
  2.
  Sätt på VHS-spelare. Mata ut kassetten facket. Placera VHS band som du vill kopiera till DVD-skivan i papperskassett. Stäng papperskassett.
  3.
  Ladda ner en DVD fånga och bränna program, såsom den fria WinAVI Video Convertr program, till PC: ns skrivbord. Dubbelklicka på filen när den har helt hämtat. Följ menykommandon för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.
  4.
  Mata ut DVD-enhetens skivfacket. Placera en tom inspelningsbar DVD till skivfacket. Stäng skivfacket. Starta DVD fånga och bränna programmet genom att välja den från "Start", "Alla program" pop-up menyn.
  5.
  Välj "grafikkort" eller "kort Input" från "Devices" rullgardinsmenyn längst upp på DVD fånga och bränna programmets huvudfönster. Klicka på knappen "Alternativ" längst upp på DVD fånga och bränna programmets huvudfönster.
  6.
  Klicka på "S-Video" rutan. Välj "Video" fliken längst upp i den nya fönstret som visas. Klicka på "S-Video" rutan. Välj fliken "Ljud" längst upp i det nya fönstret som visas. Klicka på "Stereo"-rutan. Klicka på "Apply" längst ner i fönstret. Stäng fönstret genom att klicka på knappen "OK" längst ner i fönstret.
  7.
  Tryck på "Play"-knappen på VHS-spelare. Klicka på "Video Capture" längst upp på DVD fånga och bränna programmets huvudskärm att börja kopiera VHS som en digital fil.
  8.
  Tryck på "Stop" knappen högst upp på DVD fånga och bränna programmets huvudskärm när videobandet har slutat spela. Tryck på "Stop"-knappen på VHS-spelare. Mata ut kassetten facket. Ta bort VHS-band. Stäng papperskassett. Stäng av VHS-spelare avstängd. Ta S-videokabel och ljudkabel från VHS-spelare och från X1050.
  9.
  Klicka på "Burn" knappen i toppen av DVD fånga och bränna programmet huvudskärmen. Välja DVD-enheten från "Devices" eller "DVD-enhet" i rullgardinsmenyn i fönstret som visas. Välj "4X" eller "6X" från "Speed" eller "DVD bränningshastighet" i rullgardinsmenyn i fönstret. Namn på DVD i "Namn" kolumnvärde längst upp i fönstret. Klicka på "Burn" eller "Starta bränning" längst ned i fönstret för att stänga fönstret och återgå till DVD fånga och bränna programmets huvudfönster.
  10.
  Vänta som en förloppsindikatorn fyller i från vänster till höger längst ner på DVD fånga och bränna programmets huvudfönster. Avsluta DVD fånga och bränna programmet när förloppsindikatorn är helt fylld i och efter du har klickat på "Klar"-knappen på popup-fönster. Mata ut DVD-enhetens skivfacket. Ta ut DVD från skivfacket. Stäng skivfacket.

  Tips och varningar


 • Justera vertikal spår på VHS-spelare innan du spelar in VHS-band till datorn som en digital fil.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter en Compaq Presario hårddisk

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan bärbar dator och stationär minne
 • hur man installerar en Logitech tangentbord
 • hur man installerar en 2: a hårddisk på datorn
 • hur man gör en flyttbar enhet verkar icke-flyttbara
 • hur du återvinner toner för pengarna
 • hur man använder externa enheter
 • hur man radera en skrivbar DVD
 • hur man byter batteri på en Dell 8300 system
 • information om en HP Scanjet 4600
 • hur du ansluter en trådlös skrivare till ett skrivbord