Dator > hur man ändrar en HP Pavilion dv6000 tangentbord

 • hur man ändrar en HP Pavilion dv6000 tangentbord


 • Laptop tangentbord ta stryk. Kanske du spillt något på din HP Pavilion laptop tangentbord och den har inte fungerat lika sedan. Kanske ett av dina barn fick tag i din bärbara dator och några av knapparna saknas. Hursomhelst, den mest smärtsamma delen att ersätta din HP Pavilion laptop tangentbord betalar för en ny. Installationen är smärtfri och kommer att ha datorn i gång som vanligt på nolltid

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel

  bort gamla tangentbord


  1 .
  Förvandla din bärbara dator och dra ur alla kablar som är anslutna.
  2.
  på Flytta och håll omkopplaren batterispärren på baksidan av den bärbara datorn till vänster. Batteriet release Omkopplaren är placerad precis under batteriet i övre vänstra hörnet. Lyft upp den främre delen av batteriet närmast växeln och dra ut det.
  3.
  Avlägsna de tre skruvarna längs botten av batterifacket.
  4.
  bort de två skruvarna som håller på framsidan som täcker den bärbara datorns minne, och lyft sedan upp och ta bort frontpanelen. Denna platta ligger på baksidan av laptop, i mitten.
  5.
  Ta bort skruven i övre vänstra hörnet där minnet finns. Ta bort den andra skruven strax utanför det övre högra hörnet av där minnet finns.
  6.
  Vänd på datorn och lyft skärmen del av den bärbara datorn upp och driva det tillbaka så långt det går, utsätta tangentbordet.
  7.
  Lyft upp strömbrytarskyddet som körs precis ovanför tangentbordet från en sida av den bärbara datorn till den andra. Eftersom strömbrytarhöljet fortfarande är ansluten till den bärbara datorn, ta inte bort det. Bara lägga den ovanpå kanten av den bärbara skärmen.
  8.
  Lyft den bakre delen av tangentbordet upp så att den ligger på en 45-graders vinkel. Dra tillbaka tangentbordet långsamt. Vila tangentbordet precis under strömbrytarskyddet.
  9.
  Leta reda på band som fäster tangentbordet till den bärbara datorn. På båda sidor av bandet basen på den bärbara datorn hittar två små svarta plast nubs. Ta en penna eller en kniv och skjuta dessa små nubs försiktigt omkring en fjärdedel av en tum. Dra långsamt bandet ut från basen.
  10.
  Ta bort tangentbordet helt.

  Installera nytt tangentbord


  1.
  Tryck band på undersidan av det nya tangentbordet i springan där du tog bort i avdelning 1, Steg 9. Tryck försiktigt plast nubs på båda sidor av bandet tillbaka kontakten hela vägen.
  2.
  Skjut den främre änden av tangentbordet under den del av den bärbara datorn precis ovanför musen. Sakta sänka den bakre delen av tangentbordet.
  3.
  Skjut strömbrytaren täcka in bakom tangentbordet och tryck för att låsa den på plats.
  4.
  Stäng din laptop skärm och förvandla din laptop över. Byt ut skruvarna som avlägsnades i avsnitt 1, steg 4 och 5. Byt ut skruvarna på botten av batterifacket.
  5.
  Skjut batteriet i dess viken och lås den på plats.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man kan återställa Compaq Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner på en safir ATI HD3650
 • hur man ansluter en trådlös LAN-kort till en v410
 • hur man lägger in videor på ditt SD-kort
 • hur man ändrar en iPod-docka för att passa en adapter USB-port
 • hur man kan återställa och säkerhetskopiera dina Apple IPAD
 • hur man uppgraderar en bios proccessor
 • hur man spelar xbox på en datorskärm
 • hur man installerar en DVD-RW i en Dell Latitude D620
 • hur du gör dina filmer notebook ladda ner snabbare
 • hur man installerar en extern bildskärm till en bärbar dator