Dator > Hur byter jag Toshiba S135 tangentbord med USB-tangentbord?

 • Hur byter jag Toshiba S135 tangentbord med USB-tangentbord?


 • En defekt laptop tangentbord är oftast dyra att ersätta, och tangentbordet i en Toshiba M55-S135-modellen notebook är inget undantag. Så om din M55-S135 har tangentbord frågor och du har inte råd en ny riktigt än, du behöver alternativ. Lyckligtvis kan du installera ett USB-tangentbord och inte använda det inbyggda tangentbordet alls. Windows kommer inte att tillåta dig att inaktivera det inbyggda tangentbordet på det sätt du kan många andra enheter i datorn, så det kan finnas konflikter mellan de defekta, inbyggda tangentbordet och den nya USB-tangentbord. Men du kan avaktivera fysiskt laptop tangentbord på bara några minuter och undvika alla möjliga konflikter i ditt operativsystem

  Du behöver:. .
  USB Keyboard
  Phillips # 0 skruvmejsel.
  Skruvmejsel eller skriftlärd.
  ESD antistatiska armband.

  Inaktivera inbyggda tangentbordet


  1.
  Stäng av Toshiba laptop och stänga av det. Stäng LCD-skärmen på datorn och vänd den över så att den står inför bottom-sidan uppåt. Koppla bort nätadaptern och sedan låsa upp och ta bort batteriet från botten av enheten.
  2.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka över och öppnar LCD-skärmen. Använd en skruvmejsel eller skrivare för att bända upp locket högst upp på tangentbordet. Lyft försiktigt upp på tangentbordet bakstycket, och undvika att skada LCD-skärmen medan du gör det.
  3.
  Bort de två tangentbord fästskruvarna som sitter ovanför "F1" och "Windows" tangenter. Lyft försiktigt tangentbordet ur den bärbara datorn.
  4.
  Rotera tangentbordet så att du kan komma åt i menyfliksområdet anslutningskabeln under den. Dra försiktigt ut kontakten ur facket på den bärbara datorn. Ställ tillbaka tangentbordet på plats i den bärbara tanken.
  5.
  Sätt tillbaka skruvarna och dra åt med stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka tangentbordet locket och snäpper på plats. Stäng LCD-skärmen och vänd laptop över.
  6.
  Sätt i batteriet och gör att den låses på plats i kortplatsen. Vänd den bärbara datorn tillbaka igen så att är vänd rätt sida upp.
  7.
  Återanslut nätadaptern.

  Setup för USB-tangentbord


  1.
  Anslut USB-tangentbord till en ledig USB-port på M55-S135 dator. Slå den bärbara datorn på att den kan starta upp Windows.
  2.
  Vänta tills Windows erkänna den nya USB-tangentbord och konfigurera den för användning. Om du uppmanas att starta om datorn, använd musen för att stänga av och starta den bärbara datorn.
  3.
  Testa tangentbordet se till att den fungerar som förväntat i Windows. Den inbyggda tangentbordet är nu inaktiverad, och du kan använda USB-tangentbord som ersättning.

  Tips och varningar


 • När inaktivera det inbyggda tangentbordet, se till att bära en ESD antistatiskt armband för att undvika skador på inre delar din Toshiba laptop.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter en notebook nyckel

Relaterade artiklar


 • hur ändrar diskettenheten brev på vista
 • hur du tar bort BIOS-lösenord från en Toshiba laptop
 • I specifikationerna för en thinkpad 390x
 • hur man uppgraderar en MacBook
 • Hur anger jag tech-läge på en Xerox pe220?
 • vad är informationssystem och teknik?
 • hur till förbifartsleden ett integrerat grafikkort
 • hur man uppgraderar en DDR2 RAM
 • hur man skriver ut från en Mac med USB-parallell adaptrar
 • hur du löser papperstrassel i skrivare