Dator > hur du kör projektorer med bärbara datorer

 • hur du kör projektorer med bärbara datorer


 • Tillsammans projektorer och bärbara datorer erbjuder en bekväm, bärbar alternativ för presentationer. Din bärbara dator är en kraftfull databehandling maskin som kan tjäna en rad olika funktioner, från företag arbete och skolarbete att ge underhållning och ett sätt att kommunicera. Om din bärbara dator har samma videoport som projektorn kan du ansluta två enheter och använda din bärbara dator för att kontrollera vad projektorn visar upp

  Du behöver:.
  Kabeln som medföljer din projektor
  .


  1.
  Anslut ena änden av videokabeln till projektorn videoport. Beroende på vilken typ av projektor du använder kan denna port vara märkta "I".
  2.
  Anslut den andra änden av kabeln till den bärbara datorn video komponent-porten.

  3.
  Sätt på projektorn.
  4.
  Sätt på din bärbara dator.
  5.
  Klicka "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av din bärbara dator skärmen.
  6.
  Välj "Kör" alternativet. Ingång "kontroll desk. cpl" tryck sedan på "Enter" på tangentbordet. Detta kommando kommer att starta ditt fönstret Egenskaper för Bildskärm.
  7.
  Klicka på "Kontrollpanelen" om "Run" alternativ finns inte på Start-menyn. Välj sedan "Utseende och Anpassning" från fönstret som visas. Klicka på "Anpassning" från dialogen som öppnas. Välj "Display Settings" från Personalization dialogen fönster.
  8.
  Välj en av dina nuvarande skärmar genom att klicka på skärmen representation. Namnet på skärmen kommer att visas i "Display"-fältet.
  9.
  Justera skärmupplösning på det aktiva fönstret genom att flytta skjutreglaget i "Skärmupplösning"-avsnittet. Flytta reglaget till vänster för en mindre upplösning och flytta skjutreglaget till höger för att öka upplösningen. Flytta skjutreglaget genom att dra med markören. En bekräftelse visas öppnas när du har ändrat inställningen. Klicka på "Ja" om du vill behålla den nya upplösningen.
  10.
  Justera färg kvaliteten på ditt aktiva fönstret genom att klicka på pilen i Färgkvalitet fältet. Gör ett val genom att klicka på alternativen i listrutan.
  11.
  Använd aktiva monitorhögtalare som din huvuddisplayen genom att klicka på "Använd den här enheten som min primära skärm" alternativet längst ner i fönstret.
  12.
  Använd båda bildskärmarna genom att klicka på "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" alternativet längst ner i fönstret.
  13.

  Välj "Apply" för att verkställa ändringarna. Klicka på "OK" för att stänga fönstret.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ändrar tangentbord på en Compaq V5000

Relaterade artiklar


 • hur man lägger in videor på ditt SD-kort
 • information om enheter USB flash
 • Inaktivera pekplattan på en Sony Vaio i Vista
 • hur man väljer minne för en laptop
 • hur du formaterar en flashdisk
 • de bästa verktygen för borrning ett kretskort
 • hur man skriver på nätet
 • hur man byter en CMOS-batteri på en bärbar dator
 • specifikationerna för en HP dv6747
 • hur fylla på Canon PG-40