Dator > hur du installerar en bärbar dator knappsats för en Compaq R4000

 • hur du installerar en bärbar dator knappsats för en Compaq R4000


 • Alla datorkomponenter har ändliga liv. Även laptop knappsats är utformade för att ta misshandel, om du ägt din Compaq Presario R4000 anteckningsbok i flera år, kan du nu hitta att tangentbordet eller knappsatsen uppvisar problem som sticker nycklar eller allmänna reaktioner. Om Presario R4000 fortsätter att uppfylla dina behov bortsett från tangentbordet behöver du inte stå ut med detta. Compaq Presario R4000 tangentbord är en utbytbar del, och du kan ta bort tangentbordet eller knappsatsen i din Presario R4000 och installera en ny.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Skruvmejsel.
  Compaq Presario R4000 nya tangentbordet (artikelnummer 383665-001 för Förenta staterna, eller 383665-031 för Förenade kungariket).


  1.
  Vrid Presario R4000 och ta bort batteri och alla anslutna kablar. Placera Presario R4000 på ett hårt underlag med skärmen öppnas helt.
  2.
  Placera skruvmejsel i depression på höger sida av plast bezel mellan tangentbordet och skärmen. Om du har svårt att hitta depression, är det placerade precis ovanför "Infoga"-knappen. Bänd försiktigt upp för att lossa på ramen från Presario R4000. När du har använt skruvmejsel för att höja bezel upp, ta bort den resten av vägen med händerna för att undvika att stress på den tunna plasten. Ställ åt sidan bezel efter bort den från Presario R4000.
  3.
  Skruva ur de fyra Phillips-skruvarna som håller Presario R4000 tangentbordet för att den nedre delen av den bärbara datorn. Placera skruvarna i en skål eller kopp så att du inte förlorar dem.
  4.
  Lyft tangentbordet upp och blädderblock det över, så att du kan se kabeln som ansluter den till Presario R4000 logikkortet. Placera tangentbordet på styrplattan och handledsstödet.
  5.
  Skjut kabeln lås på Presario R4000 logikkortet mot skärmen för att frigöra kabeln. Skjut kabeln ur moderkortet kontakten och tangentbordet åt sidan.
  6.
  Sätt den nya Presario R4000 tangentbord nedåt på handledsstödet, och trä kabeln genom logikkortet kontakt. Tryck kabellåset mot undersidan av datorn att låsa fast vajern.
  7.
  Lyft nya Presario R4000 tangentbord upp, rotera den och placera den inuti kroppen på datorn. Skruva fast de fyra Phillips-skruvar i. tillbaka
  8.
  Tryck frontplattan tillbaka till sin början position ovanför tangentbordet och täcker skärmen gångjärn.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ansluter skålen TV till en laptop

Relaterade artiklar


 • hur man avslutar felsäkert läge på en Dell laptop
 • hur dim skärmen på en HP w2408h
 • hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV
 • historien om dual-core processor
 • hur du kör projektorer med bärbara datorer
 • hur man hittar drivrutiner för Lexmark Z 1300
 • Hur stoppar jag en trådlös sändare från att ta emot en signal från tangentbordet?
 • hur du ansluter en Dell PC till en extern bildskärm
 • vad är radera säker?
 • hur man köper en bärbar dator på delbetalningar