Dator > HP Pavilion w1158d hur du lägger till minne

 • HP Pavilion w1158d hur du lägger till minne


 • HP Pavilion w1158d stationära datorn har en Intel Pentium 4-processor med Hyper-Threading, vilket är en ganska snabb processor. Men är standard mängd minne installerad i paviljongen w1158d bara 512 MB. Detta kan vara tillräckligt minne för att köra Windows XP på en acceptabel hastighet, men det knappt uppfyller kraven för Windows Vista och kommer inte att köra Windows 7 på alla. För att öka prestandan hos din Pavilion w1158d och skjuta upp att köpa en ny dator för ett tag, kan du uppgradera minnet i datorn till så mycket som 4 GB.

  Du behöver:
  PC-3200 (DDR-400) DDR-SDRAM desktop minnesmoduler (gräns 4, 1 GB vardera)
  . Phillips-skruvmejsel (tillval).


  1.
  Stäng Windows ner och vrida Pavilion w1158d helt av. Koppla bort alla kablar ur datorn målet och föra Pavilion w1158d till en stadig bordsskiva. Placera fall på sin sida, så att ventilerna på baksidan av w1158d uppåt.
  2.
  Bort de två stora skruvarna som håller fast sidopanelen till Pavilion w1158d. Du bör kunna göra detta med fingrarna, men kan använda en Phillips-skruvmejsel om det behövs.
  3.
  Dra sidopanelen mot dig för att lösgöra låsflikarna under panelen, lyft sedan panelen bort av Pavilion w1158d och placera den där den inte repas.

  4.
  Leta upp de tre plastflikarna som håller plasten frontpanelen till paviljongen w1158d fallet. Tryck på flikarna ut en i taget, och dra frontpanelen framåt tills du kan ta bort hela bezel från datorn fallet.
  5.
  Lossa skruvarna nätkabeln på baksidan av hårddisken, som är monterad i sidled Pavilion w1158d fallet. Ta bort eventuella kvarvarande kablar, och sedan skruva bort två skruvarna som håller hårddisken montering montering på framsidan av paviljongen w1158d fallet. Skjut hårddisken genom datorns framsida för att ta bort den. Ta bort hårddisken avslöjar de fyra minnesplatser på moderkortet.
  6.
  Tryck plast armarna på sidorna av en av de Pavilion w1158d minnesmodulerna att göra modulen stiga ur kortplats. Ta bort modulen och ställ den åt sidan. Upprepa detta med andra moduler som du vill ta bort.
  7.
  Kontrollera att plasten armarna på sidorna av en öppen minneskortplatsen är helt nere, och sedan trycka en ny minnesmodul i facket tills armarna reser sig och låsa modulen på plats. Om du stöter på motstånd kontrollerar du att bekräfta att du har varit vägledande för minnesmodulen i rätt riktning. Upprepa detta tills du har installerat alla de nya minnesmodulerna.
  8.
  Tryck Pavilion hård w1158d köra tillbaka genom datorns framsida fallet och skruva hårddisken församling ned. Byt ut alla kablar, skruva den viktigaste kabeln på plats.
  9.
  Tryck frontplattan tillbaka över framsidan av Pavilion w1158d fallet förrän alla flikar knäppa ner.

  10.
  Placera sidostycket tillbaka på Pavilion w1158d fallet och ersätta det stora skruvar.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:vad är en firewire sladd?

Relaterade artiklar


 • Avinstallera Visioneer OneTouch
 • hur man blir en Cisco återförsäljare
 • Definitionen av typsnitt
 • g3 vs g4 äpple cpu
 • hur man ansluter en stationär dator videoport till en bärbar dator via USB
 • hur man kan få en mini sd-kort
 • hur man ansluter en TV-tuner kort
 • hur man installerar Logitech hörlurar
 • hur man bränner en dmg till DVD i Ubuntu
 • hur man startar en Dell Latitude d20