Dator > Felsökning av en HP Officejet j6480

 • Felsökning av en HP Officejet j6480


 • HP Officejet J6480, precis som alla andra skrivare, kan uppleva problem som antingen påverkar skrivarens utskriftskvalitet eller göra att maskinen slutar att fungera helt och hållet. Hellre än att rusa till en reparationsverkstad för att ha en tekniker titta skrivaren över, först felsöka problemet hemma eller på kontoret. Du kan lösa vissa problem inom loppet av några minuter, vilket besparar dig kostnaden för att ha en utbildad tekniker titta på skrivaren

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Gem.
  Ersätter HP Pavilion dv6000 optiska enheten (artikelnummer 431410-001, 431409-001 eller 431. 408-001).

  pappersstopp


  1.
  Avlägsna allt löst papper från skrivarens in-och brickor utgång. Dra ur USB-och strömsladdar från skrivarens baksida.
  2.
  Ta bort den bakre luckan genom att skjuta båda flikarna på skrivarens bakdörr mot mitten av dörren. Dra ut alla fastnat papper, inklusive små bitar fastnade på hjulen.
  3.
  Öppna skrivarens övre lucka. Dra ut alla fastnat papper, inklusive allt hålla patronen transport från att röra sig helt från ena sidan av skrivaren till en annan.
  4.
  Rengör alla hjulen inuti maskinen med en microfiber trasa fuktad med destillerat vatten. Se till att rotera varje rulle helt, låt maskinen stå i 15 minuter.
  5.
  Stäng skrivarens bakdörren och övre luckan. Anslut USB-och nätsladdar och slå sedan på skrivaren och försök att bearbeta en ny utskrift.
  6.
  Återställa skrivaren Om meddelandet fortfarande visas. Slå på skrivaren och sedan dra ut nätsladden från baksidan av skrivaren och utlopp. Vänta 15 sekunder och anslut sedan nätkabeln igen och slå på skrivaren.

  Faded Utskrifter


  1.
  Klicka på "Start" och sedan "Alla program" sedan "HP" och klicka på "HP Solution Center. " Välj "Inställningar" och "Skriv ut Inställningar" och välj "Verktygslåda för skrivare" för att se de nivåer bläckpatron. Antingen byta patron om det är låg eller slut på bläck.
  2.
  Öppna det dokument du skriver ut och klicka på "Arkiv" och sedan "Skriv ut". Klicka på "Egenskaper" och sedan "Kortkommandon för utskrifter. " Justera "Papperstyp" för att matcha vad du skriver ut på, samt välja din papperets storlek och välja en högre utskriftskvalitet, om tillgängligt.
  3.
  Tryck på "Setup" på skrivarens kontrollpanel, använd sedan piltangenterna för att markera "Skriv ut rapport" och tryck på "OK". Använd piltangenterna för att markera "Rapport över" och tryck på "OK".
  4.
  Byt ut bläckpatronen om barer skrivas ut på arket stämmer inte färgerna på bläckpatronen etikett eller om någon färger helt saknas.
  5.
  Kör skrivarens självrengörande process om utskriften visar streck. Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "HP Officejet 6400-serien" och slutligen "HP Officejet 6400-serien Toolbox. "Välj fliken som heter" Tjänster "och klicka på rutan bredvid" Rengör bläckpatroner, "följ sedan instruktionerna på skärmen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:specifikationer för ett ThinkPad T43

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in den SonicWALL globala programmet VPN-klient
 • vad är definitionen av fångst kort?
 • hur du flyttar itunes universitetskurser från din dator till din IPAD
 • hur man installerar ett grafikkort i en PowerMac G4
 • hur man installerar ljudanläggningar
 • hur man gör en trådlös antenn för en dator
 • hur du installerar en bärbar dator processor
 • specifikationer för Sony Vaio PCV-rs620g
 • specifikationerna för ett GeForce 7600 GT
 • högteknologiska mänskligt ansikte identifiering