Dator > hur man utför ett självtest på en HP plotter 450

 • hur man utför ett självtest på en HP plotter 450


 • HP Designjet 450 är en typ av bredformatsskrivare kallas en "plotter". Om du sätter upp en Designjet 450 för första gången, kanske du vill utföra ett test av skrivaren för att bekräfta att den fungerar korrekt. Den Designjet 450 har flera olika typer av interna självtestet sidor som man kan skriva ut. Du kan starta alla dessa testsidor genom att trycka olika kombinationer av knappar på skrivarens kontrollpanel och varje test sida har sitt eget syfte
  1.
  Tryck på "Setup"-knappen på kontrollpanelen för Designjet 450 för att skriva ut ett set-up sida. Här sidan visas alla dina aktuella inställningarna för skrivaren på ett ögonblick, t. ex. språket och kommunikationen hastigheten, eller överföringshastighet.
  2.
  Tryck på "Setup" och "Avbryt "-knapparna samtidigt för att skriva ut en demonstration sida. Sidan visar några av funktionerna i Designjet 450 och bekräftar att den fungerar.
  3.
  Tryck på "Setup" och "Form Feed"-knapparna samtidigt för att skriva ut en justeringssida för svart bläck bara. Efter utskrift detta blad, ange på bladet som uppsättning linjer är korrekt i linje, och sedan mata formuläret tillbaka genom skrivaren.
  4.
  Tryck på "publicera" och "Avbryt" knapparna samtidigt för att skriva ut en justeringssida för alla tryckfärger. Denna process liknar processen med att kontrollera anpassningen av den svarta patronen, men man måste göra samma sak för alla färger. Dessutom måste du kontrollera om vita fläckarna i en testbild.
  5.
  Tryck på "Print Quality" och "Media Type" knapparna samtidigt för att skriva ut en sida tjänst konfiguration. Om du behöver kontakta HP Kundtjänst om ett problem med skrivaren, kan tjänsten representant be dig att skriva ut denna sida och läsa resultaten.
  6.
  Tryck "Form Feed "och" Media Source "-knapparna samtidigt för att skriva ut en sida utskriftskvalitet. Sidan innehåller flera testmönster som syftar till att bekräfta att alla de grundläggande funktionerna i skrivaren fungerar som de ska. På grund av den mängd bläck att denna sida använder, bör du i allmänhet bara skriva ut den då den av en representant för teknisk support.
  7.
  Tryck på "Form Feed" och "reprint" knapparna samtidigt för att skriva ut en kalibrering sida. Du kan behöva använda den här sidan när du har bytt en bläckpatron eller i färd med att identifiera ett problem med Designjet 450.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man kan få bios på en Toshiba Tecra 8100

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara bärbar dator batterier
 • Skillnaden & likheter mellan mobiltelefoner och datorer
 • trådlösa adaptern kort vs nätverkskort
 • hur du gör dina filmer notebook ladda ner snabbare
 • partitionering hårddiskar tutorial
 • specifikationerna för en IBM Thinkpad R52
 • hur du ställer in en trådlös Windows-skrivare
 • hur man använder cmd för att hitta en Microsoft-adress Exchange Server
 • hur man återställer en PMU
 • hur gränssnittet en stationär telefon till en mobiltelefon