Dator > hur gör jag isär en inkörsport nx 500x laptop?

 • hur gör jag isär en inkörsport nx 500x laptop?


 • Laptop är demontering en användbar färdighet för alla datoranvändare att finslipa. Det tillåter dig att byta ut hårdvara på datorn. Nackdelen är att även om det kan spara dig pengar, kan det inte spara tid. Demontering Gateway nx500x bärbara datorer är en lång och mödosam process. Stationära kan demonteras på några minuter. Dock är Gateway nx500x mycket kompakt. Detta innebär att det är svårt att ta bort maskinvara När du har tillgång till den. Det är också möjligt att skada din dator under demontering.

  Du behöver:
  Precision skruvmejsel som


  1
  Stäng av datorn, koppla ur nätsladden och alla externa enheter hårdvara. . . Stäng LCD-skärmen, och vänder laptop över.
  2.
  Rotera den bärbara datorn så att öppningen är riktad framåt. Leta upp batteriet längst upp i den bärbara datorn. Tryck på batteriet frigöringsfliken till höger om batteriet. Ta bort batteriet.
  3.
  Leta reda på stora hårdvara locket i mitten av den bärbara datorn botten hölje. Ta bort de sex Phillips-skruvarna från locket och ta bort den från den bärbara datorn. Detta utrymme innehåller minnet, modemkortet och kylfläkt montering.
  4.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det nedre högra hörnet av nedre höljet. Ta bort enstaka Phillips-skruv inuti hårdvara facket. Skjut CD /DVD-enheten ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  5.
  Leta reda på hårddisken i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort de två Phillips-skruvarna från hårddisken. Skjut hårddisken till vänster för att koppla bort enheten från facket. Lyft ut hårddisken ur den bärbara datorn.
  6.
  Leta reda på minnesplatserna i den stora hårdvara facket. Det finns två RAM-moduler inuti minnesplatsen. Ta upp först. Sprid den vita behåller spärrarna på vardera sidan av minnesmodulen. Skjut modulen ur sin minnesplats. Upprepa detta för de andra modulen i minnet facket.
  7.
  Leta reda på CPU fläkten montering inuti stora hårdvara facket. Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra fläkten på plats. Koppla nätkabeln från moderkortet. Lyft kylning församling ur den bärbara datorn.
  8.
  Leta reda på trådlösa locket precis ovanför den tomma hårddisken facket. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra locket på plats. Ta bort locket. Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Ta bort kortet på samma sätt som du tog bort RAM-moduler.
  9.
  Ta bort den inre Phillips-skruv från det övre högra hörnet av både stora hårdvara facket och det trådlösa kortet facket . Placera den bärbara datorn vertikalt, med LCD-gångjärnen uppåt. Ta bort enstaka Phillips-skruv från varje gångjärn. Bänd gångjärnsskyddet bort av baksidan av den bärbara datorn med en platt skruvmejsel.
  Tio.
  Placera den bärbara datorn uppåt. Öppna LCD-skärmen så långt det går. Sätt en liten, platt skruvmejsel i den högra sidan av tangentbordet bezel. Tangentbordet ramen är en tunn remsa av plast som ligger över den översta raden av tangenter. Försiktigt bända bort ramen och ställ den åt sidan.
  11.
  tag i tangentbordet från bakom den översta raden av tangenter. Luta tangentbordet uppåt och sedan placera den nedåt under handledsstödet. Koppla den stora flatkabeln som kommer ut ur tangentbordet från dess kontakt på moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  12.
  Leta LCD videokabeln kommer ut till vänster på den bärbara skärmen. Koppla bort LCD-kabeln från moderkortet. Ta bort de två Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft LCD-skärm av den bärbara datorn höljet. Ställ försiktigt åt sidan.
  13.
  Vänd på laptop över, och ta bort alla återstående Phillips-skruvarna från den bärbara datorn botten hölje. Placera den bärbara datorn uppåt igen och sedan ta bort de fyra Phillips-skruvar från det övre höljet.
  14.
  Leta upp och koppla bort den lilla pekplattan bandkabeln från dess kontakt på moderkortet ovan pekplattan området. Ta bort det översta hölje av den bärbara datorn. Detta avslöjar alla interna komponenter i din Gateway laptop.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Hur installerar jag en vädur chip i en Compaq v5101us?

Relaterade artiklar


 • vad är din POP3-server?
 • hur man installerar en trådlös skrivarserver
 • hur man installerar drivrutiner på en bärbar dator utan diskettenhet
 • Felsökning Sound Blaster Audigy
 • hur man gör en flyttbar enhet verkar icke-flyttbara
 • hur reparera en MacBook som överhettas
 • hur du uppdaterar en cd föraren i en bärbar dator
 • hur man demonterar en Compaq Presario M2000
 • Inaktivera reportern äpple problemet
 • vad är skillnaden mellan en 4-pin och en 6-pin firewire?