Dator > hur du fyller HP patroner deskjet bläck

 • hur du fyller HP patroner deskjet bläck


 • Hewlett Packard (HP) Deskjet-skrivare patroner kan fyllas med ett refill kit två till 10 gånger beroende på vilken typ av refill kit du köper. Den refill kit har allt som behövs för att fylla på bläckpatroner hemma utan att behöva springa ut för att köpa en ny HP-bläckpatron. Återfyllda bläckpatroner ut med samma kvalitet om du fyller dem på rätt sätt

  Du behöver:.
  Refill kit
  . Tidning.
  Pappershandduk.
  Tandpetare.
  Tejp.
  Smörkniv.


  1.
  Lägg ut tidningen och tömma innehållet i refill kit som du ska använda för att fylla på bläckpatronerna. Färgen kit har en flaska vardera av cyan, magenta och gult bläck och tre sprutor. Den svarta refill kit har en spruta och en flaska svart bläck. Vissa kit kommer att ha en push stift för utvidgning av ventilationshålen om den enskilda bläckpatron s ventilationshål är för små för sprutan.
  2.
  Ta bort etiketten eller locket från bläckpatronen . De flesta av HPs bläckpatroner har en etikett som täcker ventilationshål, men några äldre patroner har ett lock på toppen. Du kan dra bort etiketten. Locket kräver nyfikna av med en smörkniv. Var noga med att inte bända alltför hårt och bryta locket.
  3.
  Använder push-pin om kit levereras med en att göra lufthålet större. Placera spetsen på hålet och tryck ner för att förstora den. Hoppa över detta steg om bläckpatronen refill kit inte har en push-pin.
  4.
  Doppa tandpetare i ventilationshålen av färg HP-patroner för att bestämma färg på varje. Hoppa över detta steg om du fyller den svarta bläckpatronen.
  5.
  Fyll sprutan med rätt bläck belopp som anges på refill kit. För in nålen i flaskan med bläck och dra upp kolven för att dra ut bläck. Färgpatroner tar allt från 3 ml till 8 ml bläck. Den svarta patroner ta allt från 10 ml till 20 ml bläck. Satsen kommer att innehålla en spruta för varje färg.
  6.
  Stick in nålen i lufthålet. Tryck ned kolven för att injicera bläcket. Om färgen börjar sippra ut ur lufthålet, sluta och använda en pappershandduk att torka upp bläck. Kassetter som inte är helt tomma kommer att behöva mindre bläck än rekommenderat.
  7.
  Använd tejp för att tejpa tillbaka locket på toppen av bläckpatronen om du var tvungen att bända loss på bläckpatronen. Patroner med etiketter behöver inte etiketterna ut.
  8.
  Placera HPs bläckpatroner i skrivaren. Kör en testsida eller två för att cykla bläcket innan du kör några utskrifter. Använd någon typ av dokument för att köra testet sida (or).


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man utför ett självtest på en HP plotter 450

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera en laptop skärmstorlek
 • hur du ansluter min G4 laptop till min tv
 • hur man fixar det fans på en Mac G4 laptop
 • min DVD-ROM kommer inte att läsa en DVD-R
 • hur du formaterar ett SDHC-minneskort
 • om datorelektronik
 • hur man skriver ut en stor bild på flera sidor
 • Hur man laddar ner moderkort drivrutiner
 • hur man justerar ljusstyrkan på en Toshiba Satellite A305
 • Lägga till en USB till en router