Dator > Felsökning av en HP Deskjet 1300

 • Felsökning av en HP Deskjet 1300


 • Medan utskrift med HP Deskjet 1300 skrivare, kan det hända att skrivaren uppstår fel eller andra situationer som påverkar dess förmåga att skriva ut ordentligt eller inte alls. Genom att gå igenom stegen för felsökning problemet kan du antingen korrigera problemet lätt eller undanröja enkelt fast förhållanden som orsak till problemet. Om, efter att gå igenom felsökningen fortsätter skrivaren att få problem, ta den till en verkstad att få den service

  Faded Utskrifter


  1.
  Skriv ut ett dokument och titta på bläck-status fönstret som dyker upp på datorns skärm. Om någon bläckpatron är låg eller bläck, ersätta det med ett nytt.
  2.
  Öppna det dokument du har skrivit ut och klicka på "Arkiv" och sedan "Skriv ut" på överst i fönstret. Klicka på knappen "Egenskaper", välj sedan "Skriva Genvägar"-fliken.
  3.
  Klicka på rullgardinsmenyn märkt "Print Quality" och välj en högre kvalitet . Välj en annan typ av papper i "Papperstyp" menyn om vad som visas inte stämmer överens med den typ av papper du skriver ut på. Välj en annan storlek i "Pappersstorlek"-menyn om du använder en annan storlek än visas.
  4.
  Klicka på fliken som heter "Avancerat" och sedan på knappen "Avancerat funktioner. " Skjut "Bläcknivå" inställningen längre till höger för att öka mörkret på dina utskrifter.
  5.
  Skriv ut en testsida genom att hålla "Power" knappen medan du öppnar och stänger dörren fyra gånger. Överväg att ersätta bläckpatronerna om du hittar fel i utskriften.

  Pappersstopp


  1.
  Dra ut alla lösa papper från fack. Tryck på "Power"-knappen kort en gång, med början skrivarens processen att lösgöra fastnat papper.
  2.
  Dra ur USB-och elektriska kabeln från skrivaren. Öppna bakdörren genom att trycka på fliken på vänster sida av dörren.
  3.
  Öppna skrivarens främre dörr och flytta patron transporteras från ena sidan av skrivaren till en annan, ta bort något som blockerar dess rörelse. Dra ut alla ark eller små bitar av papper inuti skrivaren.
  4.
  Rengör alla rullarna i skrivaren med en microfiber trasa fuktad med destillerat vatten. Låt rullarna 15 minuter att torka, stäng sedan de främre och bakre dörrar.
  5.
  Återställa skrivaren om papperet-jam felet kvarstår att visa. Slå på skrivaren och dra ur strömsladden från baksidan av skrivaren och eluttaget. Efter 15 sekunder Anslut nätsladden och slå på skrivaren igen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:specifikationerna för en thinkpad A22E

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner på en safir ATI HD3650
 • hur gör jag isär en inkörsport nx 500x laptop?
 • hur man byter en HP dv1000 tangentbord
 • hur du installerar USB-minne
 • hur man sända en PC till en TV
 • hur reparera en MacBook som överhettas
 • Hur du tar isär tangentbordet toshiba satellit
 • hur man använder en Logitech Cordless Optical Mouse
 • hur ändrar hårddisken i en Dell 1150 laptop
 • hur man ansluter en Toshiba laptop till en projektor