Dator > hur man byter ett tangentbord i en gateway mx7000 och mx7118

 • hur man byter ett tangentbord i en gateway mx7000 och mx7118


 • Tangentbord tar mycket missbruk. Kaffe, läsk eller andra drycker spills på dem; tangenterna går sönder och de ibland bara tjänat ut. Om du har en Gateway MX7000 serie laptop med en skadad tangentbord kan du spara mycket pengar genom att ersätta det själv.  Byta tangentbordet i MX7000 serie av bärbara datorer . är inte svårt och är något man kan göra med en skruvmejsel i ungefär en timme

  Du behöver:.
  ersätter tangentbord
  Phillips # 0 skruvmejsel.
  Skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.

  bort det gamla tangentbordet


  1.
  Stäng av datorn och stänga av den. Koppla bort nätadaptern och alla andra kablar som är anslutna till din Gateway MX 7000-serien bärbara datorer.
  2.
  Vänd din bärbara dator över så att botten är vänd uppåt. Håll sedan låsknapp i "upplåst" läge medan du drar batteriet ur facket.
  3.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka på så det är högra sidan uppåt. Sedan öppnar LCD-panelen skärmen tills den är helt öppen.
  4.
  in skruvmejsel under mitten av tangentbordet locket. Använd skruvmejsel försiktigt bända upp luckan.
  5.
  Höj bakkant på tangentbordet locket och luta den mot dig tills den är nedåt på toppen av din bärbara dator. Tangentbordet kan göra små knäppa låter som du tar bort höljet, men detta är okej. Var bara noga med att inte bryta flikarna på kanterna på tangentbordet locket.
  6.
  Bort locket genom kontakten från den bärbara datorn. Detta är också den kabelanslutningen som fäster pekplattan på den bärbara datorn.
  7.
  Bort de två tangentbord skruvarna upptill på tangentbordet med Philips skruvmejsel. Höj bakkant på tangentbordet bara lite, så att du kan skjut den mot LCD-skärmen. Detta kommer att frigöra tangentbordet behålla flikarna som finns på framsidan av tangentbordet.
  8.
  Försiktigt rotera tangentbordet mot dig tills den är nedåt på toppen av din bärbara dator. Var noga med att inte skada LCD-skärmen när du roterar tangentbordet. Koppla bort flatkabeln som fäster tangentbordet till den bärbara datorn.

  Installera det nya tangentbordet


  1.
  Installera tangentbordet kontakten på nya tangentbordet. Sedan in tangentbordet i den främre spår och se till att de främre flikarna på tangentbordet är låsta på plats. Sätt tangentbordet fästskruvarna i tangentbordet och dra ner dem.
  2.
  Tillbaka tangentbordet täcka kontakten och sedan tangentbordet skydda sig själva. Stäng LCD-skärmen på din bärbara dator och slå sedan den bärbara datorn över så att den står inför botten uppåt.
  3.
  Sätt tangentbordet skruvarna i botten på den bärbara datorn och dra åt dem med skruvmejseln. Sätt tillbaka batteriet och slå på datorn igen.
  4.
  Anslut nätadaptern och andra kablar till din laptop. Starta om datorn som vanligt.

  Tips och varningar


 • Undvik elektrostatiska urladdningar vid arbete med din laptop, slitage och anti-statiskt armband.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Felsökning fyllas problem bläckpatron

Relaterade artiklar


 • hur man skriver data till en CD
 • hur du justerar logitech trådlös mus
 • Felsökning av Microtek skannern S400
 • hur man gör en trådlös antenn för en dator
 • Lägga till en andra hårddisk till Windows XP
 • information om SDRAM
 • hur man väljer minne för en laptop
 • hur du tar bort hårddisken i en Dell D610 laptop
 • hur man spelar xbox på en datorskärm
 • hur du justerar Windows startljud volym