Dator > hur du uppgraderar din dator för att spela ett MMO

 • hur du uppgraderar din dator för att spela ett MMO


 • Massively Multiplayer Online (MMO) videospel tenderar att kräva mer hårdvara resurser än andra spel, på grund av den typ av MMO genren som helhet. När du spelar i en virtuell värld med potentiellt tusentals andra spelare på en server, kommer din egen dator kan göra en hel del av arbetet för att köra spelet ordentligt och smidigt. I de flesta fall kan släpa-inducerad spela sessioner ofta avhjälpas genom att göra ett par snabba uppgraderingar till din stationära datorer hårdvara som specifikt öka spelprestanda. Uppgradering av ditt RAM och grafikkort tenderar att ha direkt påverkan på att öka spelets prestanda när det behövs
  1
  Kör DirectX diagnostiskt verktyg genom att skriva "dxdiag" i kommandotolken programmet. Om du inte är bekant med kommandotolken, gå till sökverktyg för Windows och skriv "kommandotolken". Sökfunktionen kommer att ta fram programmet.
  2.
  Ägna särskild uppmärksamhet åt minnet (RAM), samt videominne (video-RAM) som registreras av de diagnostiska. I systemets minne ska visas på den första fliken när den diagnostiska har körts färdigt, men beroende på vilken version av Windows och DirectX är installerad på din dator, kan du behöva gå till fliken Grafik för att visa informationen på grafikkortet.
  3.
  Bestäm potentiella flaskhalsar i ditt system genom att jämföra data från diagnostiskt verktyg för att de rekommenderade inställningarna för det specifika spelet där du vill att öka prestanda. Alla spel kommer att avslöja krävs (minimum) och rekommenderade specs på rutan spelet kom med. Om du glömt originalförpackningen för spelet, de flesta spel lista obligatoriska och rekommenderade specs på spelets officiella hemsida.
  4.
  Köp uppgraderade utrustning som behövs för att öka din spelprestanda . Se till att uppgradera all utrustning som hamnar bakom rekommenderade inställningar, såsom den beskrivs av spelutvecklare. Dubbelkolla specifikationer på moderkort för att se allt nytt du köper är kompatibel.
  5.
  Power datorn ner och slå på den sidan. Öppna skalet-hölje med en skruvmejsel och extrahera den gamla bitar av hårdvara som kommer att bytas ut. Om du aldrig har arbetat inuti en dator innan, se moderkortets manual. Moderkortet handboken kommer att innehålla den exakta platsen för varje del av maskinvaran.
  6.
  Installera och fäst den nya hårdvaran. Använd skruvmejsel för att säkra större grafikkort, bör de ha platser för skruvar, men bara använda dina händer för allt annat. Försök att arbeta på ett jordat ytaktiva, så kraftig statisk elektricitet kan inte steka moderkortet. Se till att allt har löst och fast ordentligt.
  7.
  Starta om datorn och kör DirectX diagnostik verktyget igen för att se alla nyinstallerade hårdvara är erkänd av moderkortet.

  Tips och varningar


 • Om när du kör DirectX diagnostiska du märker att din processor inte upp till par, kommer du förmodligen att byta ut moderkortet också, vilket kommer att kräva överföra alla annan hårdvara.
 • Om du spelar MMO-spel på en 56k-anslutning, så behöver du förvisso att uppgradera till en högre bandbredd tjänst, till exempel kabel eller DSL.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur felsöker jag blinkande lampor på en Epson nx105?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP c4385 trådlös skrivare
 • hur du formaterar ett SD-kort i DOS
 • hur du kör cd spel på ett USB-minne
 • hur man torka en gammal hårddisk
 • hur man installerar en hög hastighet 2,0 USB-kort
 • define moderkortet
 • hur man öppnar en skrivare täcka från Epson 3000
 • Hur du sätter en bärbar hårddisk till en extern hårddisk
 • hur man ansluter en Logitech webbkamera till en MacBook Pro
 • hur du tar bort en Stickat CD från en PowerBook G4