Dator > felsökning av en Microsoft Bluetooth tangentbord

 • felsökning av en Microsoft Bluetooth tangentbord


 • Microsoft Bluetooth-tangentbord kan du skriva in data i din stationära eller bärbara dator från var som helst i rummet trådlöst. De anordningar som innehåller ett separat numeriskt tangentbord och förmågan att arbeta fickan dator, om det är Bluetooth. Men liksom andra datorutrustning, problem uppstår inklusive tangentbordet inte överför data till datorn, emot störningar från andra enheter radiofrekvens och inte alla av tangentbordets funktioner eller knappar fungerar

  Du behöver:.
  Wired Keyboard.
  3 "AAA" batterier.

  Återställa


  1.
  Anslut en fast tangentbordets anslutning kontakten till "Keyboard" porten på sidan eller baksidan av datorn.
  2.
  Klicka på "Start", "Kontrollpanelen". Klicka på "Maskinvara och ljud"-länken, om du använder Windows Vista eller 7. Om du använder Windows XP klickar du på "Start", "Kontrollpanelen".
  3.
  Klicka på "Bluetooth-enheter. " Välj "Microsoft Bluetooth Tangentbord" för att markera enheten. Klicka på "Ta bort".
  4.
  Klicka på "Lägg till". Förvandla din Bluetooth-tangentbordet upp och ned och tryck på "Reset"-knappen på enheten. Vänd på tangentbordet med rätt sida upp och placera den på ditt skrivbord eller annan yta.
  5.
  Klicka på kryssrutan bredvid "Min enhet är konfigurerad och klar att hittas. " Klicka på "Nästa". Bluetooth-guiden börjar leta efter ditt tangentbord signal.  Om du uppmanas att signalen inte hittas, upprepa steg 4 och 5 tills signalen hittas.
  6.
  Klicka på "Nästa" när Microsoft Bluetooth-tangentbordet finns. Om ditt tangentbord fortfarande inte hittas, komplett stegen i "Byte av batterier" avsnittet.
  7.
  klicka på cirkeln bredvid "Välj en nyckel för mig. " Klicka på "Nästa". Ange nyckeln till Bluetooth-tangentbordet och tryck på "Enter" på ditt Bluetooth-tangentbordet när du tillfrågas.
  8.
  Klicka på "Finish" när du ombeds. Koppla ur Wired Keyboard från datorn och använda din Bluetooth-tangentbordet som vanligt.

  Byta batterierna


  1.
  Förvandla din Microsoft Bluetooth-tangentbord och numeriska knappsatsen upp och ner.

  2.
  Öppna batteriluckan på tangentbordet och numeriska knappsatsen. Ta bort de gamla batterierna från båda komponenterna.
  3.
  Sätt i två "AAA" batterier i tangentbordet enligt ordalydelsen tryckt på batterihållaren. Sätt en "AAA" batteri i den numeriska knappsatsen. Stäng batterifacket dörrarna.
  4.
  Utför stegen i "Reset"-avsnittet. Om du fortfarande har problem, gå till "Kontrollera Bluetooth-inställningen"-avsnittet.

  Kontroll Bluetooth-inställningen


  1.
  Klicka på "Start", "Control Panel. " Klicka på "Maskinvara och ljud"-länken. Klicka på "Bluetooth-enheter. "
  2.
  Klicka på "Alternativ"-fliken. Leta efter en bock bredvid formuleringen "Tillåt Bluetooth-enheter ansluter till den här datorn. " Om en bock finns, gå till steg 4.  Om en bock inte är närvarande, klickar du i kryssrutan bredvid "Tillåt Bluetooth-enheter ansluter till den här datorn" och klicka "OK".

  3.
  Utför steg i "Reset"-avsnittet.
  4.
  Flytta ditt tangentbord bort från enheter som sänder radio-frekvenser, inklusive mikrovågsugnar, trådlösa telefoner, trådlösa routrar, TV fjärrkontroller och andra enheter.  Flytta sedan ditt Bluetooth-tangentbord närmare din dator för att skapa en bättre anslutning. Börja använda tangentbordet.

  Tips och varningar


 • Många enheter sända radio-frekvenser, inklusive tv-och radioapparater. Titta runt i rummet där datorn och Bluetooth-tangentbord finns för elektriska apparater, som kanske sitter för nära datorn enheter.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ställer in trådlös på en Lexmark 4850

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in snabbknappar på en asus laptop
 • Skillnaden mellan Epson 9800 & 9880 skrivare
 • hur du ansluter en bildskärm till en gateway laptop
 • hur du ansluter en trådlös skrivare till en bärbar dator med Windows Vista
 • hur felsöker jag problem kuvert foder i en Epson cx5800f skrivare?
 • hur man fixar en trasig laptop tangentbord
 • dataprojektor information
 • hur man hittar och reparera skadade sektorer på en hårddisk
 • hur man bygger en egen dator
 • kretskort teknik