Dator > hur man väggmontering en LCD-skärm

 • hur man väggmontering en LCD-skärm


 • Väggmontering en LCD-monitor är vanligt i hemmen, eftersom det kan spara utrymme och är ett trevligt sätt att visa en LCD-enheten. Montering av LCD-skärmen på en vägg kan tyckas vara en skrämmande uppgift för första gången husägare. I verkligheten är det LCD montering processen inte så svårt och kräver bara några verktyg och en vän att hjälpa

  Du behöver:. .
  LCD-monitorn monteringssats
  Penna.
  Gips såg.
  Borrmaskin med gips bit.
  Hammer.
  Hylsnyckel.
  Vattenpass.


  1.
  Bestäm var du vill på LCD-skärmen monterad. Tänk på belysning (fönster bländning och sådant), där du och andra personer kommer att sitta och synavstånd, bland annat utrymmesskäl. Kom ihåg att lämna lite utrymme på väggen nära monitorn om du tänker installera högtalare.
  2.
  Köp en lämplig monteringssats och de verktyg installationen om din LCD-skärm inte levererades med dem . Kontrollera Internet för montering produkter som är lämpliga för din LCD storlek eller modell. Det är dags att väggmontering din LCD-skärm när du har den monteringssats och nödvändiga verktyg.
  3.
  Leta upp reglarna i väggen av din föreslagna utrymme för att stödja LCD-monitorn. Två dubbar ska vara tillräckligt för att hålla vikten på din LCD-skärm. Knock med din näve och lyssna noga på väggen för att hitta reglarna. En solid, matt ljud innebär att du har hittat en tapp, som ett ihåligt ljud indikerar att det inte är ett stift bakom att en del av väggen.
  4.
  Märk med en penna för att lokalisera stud platser och borra hål för ankare. Borra hål i reglarna för där din fästet kommer att installeras.
  5.
  Fäst monteringsskenor på baksidan av LCD-skärmen och se till att de passar exakt utan slirning.
  6.
  Skapa två hål på väggen för LCD-ledningar att komma igenom med hjälp av en drywall såg. Den översta hålet (tråd ingångshålet) bör bakom LCD-skärmen och det nedre hålet (tråd utgångshål) bör göras nära Baseboard. Hålen bör också på den plats mellan de föreslagna fästen.
  7.
  Borra hål för bult ankare i de markerade platserna på steg 4. Sätt bulten ankare i hålen och hammare ner dem.
  8.
  Fäst väggfästet till bulten ankare på väggen. Använd en hylsnyckel att dra åt dem och se till att fästskruvarna är säkra för ankare. Använd ett vattenpass för att kontrollera väggfästet är jämn.
  9.
  Be en kompis om hjälp att lyfta av LCD-skärmen på väggen montera. Pass LCD nätsladd ner det övre hålet. Rikta monteringsskenorna på baksidan av LCD-skärmen med väggfäste och vara säker på att det är låst ordentligt. Nå dina finger i det nedre hålet, dra ut nätsladden och stoppa den i närmsta eluttag på väggen.

  Tips och varningar


 • När du hittar en stud är det lätt att hitta nästa, eftersom dubbarna är vanligtvis placerade 16 inches isär. Däremot kan dubbar vara 24 inches isär i vissa utformningen, men detta är sällsynt. Du kan också köpa en "regeldetektor" för att hitta reglarna.
 • Häng en affisch eller en bild i förhållande till storleken på LCD-skärmen på väggen för att se om du gillar placeringen.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Felsökning en flatbäddsskanner

Relaterade artiklar


 • hur man bränner wav musik på en skiva
 • hur man installerar en hög hastighet 2,0 USB-kort
 • hur man bränner ner spel
 • vad är meningen med ett cyber café?
 • vad är filändelsen mrk?
 • hur man ansluter en HP F2280 skrivare
 • hur man kan återställa en HP Pavilion dv9620us Notebook PC till de ursprungliga inställningarna
 • Inaktivera pekplattan på en Dell Latitude D600
 • hur du ställer in snabbknappar på en asus laptop
 • produktspecifikationer för Compaq Presario C700