Dator > hur man utför en systemåterställning till en Toshiba laptop

 • hur man utför en systemåterställning till en Toshiba laptop


 • Virus, spionprogram och dåligt utvecklad programvara utlösa förödelse på en Windows-system. Den dator blir, program svarar inte och surfar på nätet verkar vara en återgång till den tid då uppringda anslutningar.  Om din bärbar dator från Toshiba uppvisar några eller alla av dessa system, utför en systemåterställning kan hjälpa till. Genom att återställa de ursprungliga inställningarna och ursprungliga programvaran installeras på din Toshiba laptop, är du tillbaka i huvudsak datorn till det tillstånd den var i när du köpte den. Detta kommer att hjälpa dig att fixa alla möjliga sorters problem, men det kommer också att utplåna all information på hårddisken. Så, säkerhetskopiera alla viktiga filer innan du återställer din bärbara dator

  Du behöver:.
  Toshiba återställnings-cd/dvd (beroende på modell)

  Återställa från Recovery hårddiskpartition


  1.
  Stäng av din bärbara dator.
  2.
  Tryck och håll "0" eller "F11"-tangenten när du trycker på strömknappen på din Toshiba laptop tills Toshiba Recovery Wizard visas.
  3.
  Använd piltangenterna för att flytta markören till "Återvinning av Factory Default programvara" och tryck på "Enter" . Välj mellan "återgå till att out-of-box stat" och "Återskapa utan att ändra hårddiskpartition" alternativ och tryck på "Enter" på tangentbordet.
  4.
  Följ på skärmen riktningar i återvinning programvara noggrant. Återhämtningen programmet kommer att installera programvara och ändra inställningar på datorn. När återhämtningen du uppmanas att göra det, tryck på valfri tangent för att starta om datorn.

  Använda återställnings-cd/dvd


  1.
  Logga ut Windows och stänga din dator.
  2.
  Slå på strömmen igen till den bärbara datorn och sätter de första räddnings-CD i CD /DVD-enheten så fort datorn börjar befogenheter.
  3.
  Tryck på "F12" på tangentbordet så snart boot skärmen eller Toshiba logotypen visas. När Start-menyn visas på skärmen, välj CD /DVD alternativet och tryck på "Enter".
  4.
  Välj "Återställning av fabriksinställningar Software" alternativet om återvinning skärmen och klicka på knappen "Nästa" eller trycker på "Enter". .
  5
  Välj din återhämtning: "återgå till att out-of-box state" eller "Återställ utan att ändra hårddisken partition. " Efter att ha valt återhämtning, klicka på "Återställ"-knappen eller tryck "Enter".
  6.
  Tryck på valfri tangent på tangentbordet för att starta den bärbara datorn vid omstart prompten.

  tips och varningar


 • Försök inte att återställa utan nätadaptern är ansluten till den bärbara datorn. Om batteriet dör under återhämtningsprocessen kan återställningspartitionen på hårddisken vara skadad.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du installerar minne på en Dell bärbar dator

Relaterade artiklar


 • Felsökning en HP 1320n
 • videokonferensutrustning & komponenter
 • hur man byter en diskett till usb
 • Hur får man en Dell-garantin på min nya Dell laptop
 • Hur man bränner en iso till en fungerande dvd
 • hur man kopierar en html-fil till en cd
 • Hur du ser på TV på din PC
 • hur man kan återställa en dator batteri
 • hur du ansluter en PS2 tangentbord med en USB-adapter
 • hur man rengör en hårddisk säkert