Dator > hur man demonterar en Toshiba 2595cdt

 • hur man demonterar en Toshiba 2595cdt


 • Laptop är demontering en användbar färdighet för alla laptop-användare. Det gör att du kan ta bort och ersätta viktiga maskinvaruenheter såsom CPU-chip, hårddisken och kylsystem. Demontering är också användbart vid felsökning och rengöring ditt moderkort. Det kan också leda till en bättre förståelse för din Toshiba Satellite design. Den dåliga nyheten är att det också kan visa sig vara utmanande. I allmänhet bärbara datorer har mindre utrymme än stationära datorer att arbeta med under demonteringen processen

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla bort nätadaptern. Fäll ner LCD-panelen och placera den bärbara datorn nedåt.
  2.
  Placera den bärbara datorn så öppningen är riktad framåt. Leta upp batteriet i den övre delen av den bärbara datorn botten hölje. Tryck på batteriet spärrknappen och lyft ut batteriet ur facket.
  3.
  Leta reda på minne och trådlösa kortet fack i det övre vänstra hörnet på den nedre höljet. Avlägsna skruvarna säkra locket på den bärbara datorn. Ta av locket.
  4.
  Bred spärrarna på vardera sidan av RAM-modulen i facket. Luta modulen i vinkel och dra ut den ur facket. Upprepa detta steg för varje modul bort.
  5.
  Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet. Ta bort den trådlösa kortet på samma sätt som du skulle ta bort en RAM-modul.
  6.
  Leta reda på hårddisken facket i det nedre vänstra hörnet. Ta bort skruvarna säkra facket omslag på plats. Ta bort locket från den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort skruvarna säkra hårddisken till sitt fack. Skjut den åt vänster så att den kopplas bort från hårddisken facket. Lyft hårddisken ur facket.
  8.
  Leta DVD-enheten på det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort den inre krysskruven säkra enheten på plats. Ta tag i ansiktet på enheten och dra ut den ur sitt fack.
  9.
  Placera den bärbara datorn uppåt och dra Öppna LCD-panelen. Sätt in en platt skruvmejsel under den högra sidan av tangentbordet säkra remsan. Bänd upp remsan och lägg den nedåt över den bärbara arbete yta.
  10.
  Bort de två skruvarna från bakom den översta raden på tangentbordet. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, lyfta upp den ur facket och lägg den upp och ner över handledsstödet.
  11.
  Koppla bort tangentbordet är flatkabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  12.
  Leta reda på kylfläkten i det övre vänstra hörnet på den bärbara datorns övre hölje. Ta bort behålla skruvarna och dra ut fläktens kabel från moderkortet. Lyft fläkten ur den bärbara datorn.
  13.
  Leta LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kabeln från moderkortet. Ta bort skruvarna från varje LCD gångjärnet. Ta bort LCD-skärmen från den bärbara datorn.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar Dell Inspiron 4GB RAM minne

Relaterade artiklar


 • Hur man monterar en usb videokamera i Ubuntu
 • hur du kan visa proxy konton i Outlook 2007
 • hur man byter nycklar på en thinkpad
 • hur man byter en Logitech trådlös mus batteri
 • hur man ställer in en Linksys trådlös USB-adapter
 • information om datorn forensics
 • hur man kan spara från en dvd till en flash-enhet
 • hur du installerar en hårddisk i Windows
 • felsökning av en Printer Spooler saknas fel
 • Så ställer du in Epson Stylus Photo RX500 modell skrivare och skriva ut ett dokument