Dator > Hur får man en Microsoft-joystick arbeta med Google flygsimulator

 • Hur får man en Microsoft-joystick arbeta med Google flygsimulator


 • Google Flight Simulator är ett påskägg tillägg förs in i Google Earth med det i augusti 2007-versionen av Google Earth version 4. 2. Med satellitdata samlats in av Google för sina Earth-program kan du träda i flygsimulator läge och flyga flera flygplan över någon punkt på jorden, med start och landning från en förutbestämd banor. Flygningen Modellen är en förenklad som du kan styra med hjälp av en Microsoft-märke joystick. För att använda styrspaken för flygverksamheten, måste du först aktivera joysticken i Microsoft operativsystem.

  Du behöver:
  PC
  . Microsoft joystick.
  USB till spelport omvandlare.
  Microsoft OS.
  Joystick förare.
  Converter installationsskivan.
  Google Earth.


  1.
  Anslut Microsoft joystick till datorn. Äldre joysticks kontakt med en 15-stifts analog spelporten. Anslut den 15-poliga kontakten ion din joystick kabeln till den analoga porten om du använder Windows XP eller äldre operativsystem. För Windows XP-64 bitars Vista eller Windows 7 är den analoga porten funktionshindrade och du måste ansluta med en analog-till-USB-omvandlare. Anslut styrspaken till 15-porten uttaget på omvandlaren kabeln och anslut den andra änden av kabeln till USB-porten på din dator. Nyare Microsoft styrspakar levereras med en USB-kontakt som redan finns.
  2.
  Slå på datorn och vänta medan den går igenom operativsystemet lastning. Som det laddar, kommer operativsystemet automatiskt upptäcka och installera den registeransvarige, om drivrutinerna för kontroll är närvarande. Om drivrutinerna saknas, ladda ner dem från Microsofts supportwebbplats. Spara filen installationen på skrivbordet och sedan dubbelklicka på filen för att installera drivrutinen. Datorn kan behöva starta om för att slutföra installationen.
  3.
  Installera USB-till-spel hamn omvandlare, om de används, och datorn upptäcker inte Microsoft joysticken alls. Använd kontrollens disk som följde med omvandlaren kontakten, enligt tillverkarens instruktioner för att installera nödvändiga drivrutiner. Efter installationen, starta om systemet att gå igenom den automatiska detektering processen för bläddringsknappen igen.
  4.
  Kalibrera joysticken hjälp av kalibrering programvara som finns i ditt operativsystem. Öppna "Control Panel" för din dator med hjälp av "Start"-menyn. Välj "Game Controllers" och välj sedan din joystick från de uppräknade. Tryck på "Egenskaper" för att öppna joysticken egenskaper menyn och klicka sedan på "Kalibrera"-knappen. Följ kalibreringsanvisningar fram till centrum joysticken och program i rörelsen sortiment av joysticken. Klicka på "OK" för att avsluta.
  5.
  Starta Google Earth, version 4. 2 eller högre. Tryck på "Ctrl", "Alt" och "A"-knapparna samtidigt för att öppna flight simulator rutan setup. Välj ett flygplan och en startposition från alternativen i listan. Klicka på rutan "Joystick aktiverat" att välja joystick och tryck sedan på "Starta Flight" för att börja flyga ditt flygplan i simulatorn med hjälp av joysticken.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Vilka är fördelarna med scanners?

Relaterade artiklar


 • hur att börja bygga en dator
 • hur man installerar en HP Scanjet 4300C
 • hur man byter en nyckel på en Dell laptop tangentbord
 • hur man ändrar ett enda klick mus i Vista
 • information om Fujitsu stilistiska LT 500
 • hur man byter RAM i min Dell PC
 • hur man byter en bläckpatron
 • hur du krypterar din USB
 • hur man bränner en dvd på en Macintosh
 • hur reparera gångjärnet på en Samsung x10