Dator > hur man öppnar FLV-filer på en Mac

 • hur man öppnar FLV-filer på en Mac


 • FLV är ett videoformat som främst används för att strömma video på internet med hjälp av Adobe Flash Player. FLV-videofiler har en hög kompression, som låter dem strömma video av hög kvalitet. I många fall när du startar en FLV videofil hör du bara ljudet, eftersom du behöver en codec som kan strömma video tillsammans med ljud. På din Mac kan du spela upp FLV-videofiler med en gratis mediaspelare som inkluderar en FLV codec

  Använda VLC Media Player


  1.
  Ladda ner en gratis mediaspelare som VLC media player. Denna spelare har en inbyggd encoder som gör att du kan spela FLV (Flash Video) filer. För att ladda ner och installera spelaren, gå till VLC media player ladda ner sidan och klicka på "Mac OS X"-länken. En ny sida kommer att lansera. Klicka på "Download". VLC dmg-filen hämtas till skrivbordet.
  2.
  Dubbelklicka på VLC dmg-filen på skrivbordet. Ett nytt fönster kommer att lansera. Du bör se VLC media player ikon och ett alias av mappen Program. Dra VLC media player ikonen till alias för att installera mediaspelaren till din dator.
  3.
  Starta VLC media player efter färdigställandet av installationen, och klicka på "Arkiv"-menyn finns på toppen av spelaren fönstret. Klicka "Open File" för att starta filen öppen-fil i dialogrutan.
  4.
  Välj din FLV video från den mapp som du sparade den i och klicka sedan på "OK". FLV-filen börjar spela i VLC media player.

  Använda SWF FLV Player 3,8


  1.
  Gå till SWF FLV Player 3,8 ladda ner sidan och klicka på "Download"-knappen. (Se Resurser. ) Nedladdning verktyget kommer att hämta och läsa in SWF FLV Player 3,8 DMG installationsfil. När filen laddas, kommer installationsguiden starta automatiskt.
  2.
  Läs villkoren och avtalen, och klicka sedan på "Godkänn". Om du blir tillfrågad Skriv ditt administratörslösenord och klicka sedan på "OK" Du skall nu se FLV programmets ikon i installationsguiden. Dra ikonen till programmappen för att installera SWF FLV Player 3. 8 till datorn.
  3.
  Starta SWF FLV Player 3,8 efter färdigställandet av installationen, och klicka sedan på "Arkiv"-menyn finns på toppen av din skärm. Välj "Öppna" och välj sedan din FLV video. Klicka på "OK" för att importera och spela FLV video med SWF FLV Player 3. 8.
  4.
  Klicka på "Arkiv"-menyn om du vill ladda ner och spela upp en online FLV video och klicka på "Hämta online Flash-filmer. " Skriv URL-adressen till FLV-video som du vill ladda ner och spela. När Flash Player erkänner den video du vill ladda ner, klicka på video för att ladda den till förhandsgranskningsfönstret och klicka sedan på "Spara" för att hämta och lägga till den i spellistan. Klicka på den hämtade FLV video i spellistan för att påbörja uppspelningen.

  Använda Sothinkmedia FLV Player för Mac


  1.
  Gå till Sothinkmedia FLV Player för Mac nedladdningssida och Klicka på "Free Download"-knappen. (Se Resurser. ) En ny sida kommer att lansera. Klicka på "Ladda Sothink Free FLV Player för Mac" på den nya sidan. Den Sothink Free FLV Player för Mac dmg-filen kommer att laddas ner.
  2.
  Dubbelklicka på dmg-filen. Du bör se Sothink Free FLV Player för Mac ikonen. Dubbelklicka på den och klicka sedan på "Öppna". Spelaren kommer att installera på din Mac, och sedan starta automatiskt.
  3.
  Klicka på "Arkiv"-menyn på toppen av Sothink Free FLV Player för Mac-fönstret och klicka sedan på " Öppna ". Hitta din FLV video filen från mappen som du sparade den och klicka sedan på "OK" för att spela upp den i mediaspelaren. Om du vill se en online FLV-fil, klicka på "Bläddra"-knappen sitter på övre högra hörnet, skriver webbadress FLV video som du vill spela och klicka på "OK".


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Vilka är de delar av RAM?

Relaterade artiklar


 • Hur överför lasrar information i streckkoder?
 • min mus fungerar inte på min dator
 • hur man hittar grafikkortet information på en dator
 • Felsökning av HP 952c
 • hur du uppdaterar en cd föraren i en bärbar dator
 • hur man kan köra en laptop på ett plan utan ström
 • Definitionen av USB-enheter
 • hur man ansluter ett minne
 • hur man väljer den bästa datorn skrivaren
 • hur du tar bort TMA plattan från en HP 8200 skanner