Dator > hur man kan jämföra digitalkamera och priser skrivare

 • hur man kan jämföra digitalkamera och priser skrivare


 • Medan priserna på digitalkameror och fotoskrivare har sjunkit en hel del, kan dessa objekt fortfarande vara mycket kostsamt. Det är därför viktigt att handla klokt och få mest för pengarna. För att utvärdera de priser och fördelarna med digitala kameror och skrivare, måste du titta inte bara på upfront kostnaden för enheterna, men den pågående kostnaderna för underhåll också. Detta gäller särskilt med skrivare-kostnader för ersättning bläck lätt kan överstiga inköpspriset för skrivaren.

  Du behöver:
  Försäljning flygblad
  . Tillgång till Internet.
  Dator.


  1.
  Köp din lokala tidning och gå igenom alla försäljningar flygblad. De flesta söndag tidningar är fulla av flygblad från Big Box butiker och andra återförsäljare. Granska skrivare och kameror till salu och titta på deras specifikationer och priser. Butiker som Wal-Mart, Target och Best Buy alla annonser i söndagens tidningar över hela landet.
  2.
  Tänk på vad du behöver i en digitalkamera. Om du inte gör utskrifter i affischstorlek, bör en digital kamera med fem megapixels upplösning vara tillräckligt. Dessa dagar, bara om alla digitalkameror på marknaden är minst denna kraftfulla, så fokusera på andra funktioner som du handlar. Leta efter funktioner förutom antalet megapixlar, inklusive kraften hos den optiska zoomen och närvaron av bildstabilisering och röda ögon reduktion.
  3.
  Jämför optisk zoom funktioner på digitala kameror du funderar på. Den optiska zoomen använder objektivet på kameran, medan den digitala zoomen använder programvara. Den optiska zoomen är den viktigaste funktionen-Du kan ignorera den digitala zoomen nummer. Ju högre zoom, desto mer mångsidig kameran vara, särskilt när du fotograferar sportevenemang och ta naturbilder. Även den billigaste digitala kameror har i allmänhet någon form av optisk zoom, ofta i 2X till 4X sortiment. Du kan räkna med att betala mellan $ 50 och $ 200 mer för en kamera med en zoom rating 20X, 40X eller mer. Det är viktigt att väga nyttan av en optisk zoom mot la priset.
  4.
  Kolla priserna på ersättning bläck innan du köper ett foto eller en bläckstråleskrivare. Ta reda på vilken typ av bläckpatroner skrivaren använder, då priset utbyte bläck. I många fall kommer en dyrare skrivare visa sig vara det bättre värde, helt enkelt därför att ersätta bläckpatroner är billigare.
  5.
  Kolla priser. Det finns flera prisjämförelsesajter tillgänglig för shoppare, inklusive MySimon. com, BizRate. com och PriceGrabber. com. Shopping styrelser som tillgodoser tekniska produkter är en annan bra källa för information. Två av de bästa är Slickdeals. net och Fatwallet. com.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:instruktioner om påfyllda bläckpatroner Canon Bläck

Relaterade artiklar


 • Hur anger jag tech-läge på en Xerox pe220?
 • hur du skannar foton med windows vista Home Edition
 • hur man kan förlänga batteritiden på din Apple IPAD
 • hur man kan få en fabrik-dold partition på en Toshiba laptop
 • hur man installerar en Logitech tangentbord
 • hur man installerar en LEXMARK C510
 • information om en HP Scanjet 4600
 • Definitionen av en CPU socket
 • hur du tar bort lcd omriktaren från en Inspiron 6000
 • Felsökning en HP 8500