Dator > hur man gör en laptop hud med en drake

 • hur man gör en laptop hud med en drake


 • När du anpassar din bärbara dator bör skinn du väljer spegla din personlighet. Ett skal är ett klistermärke som tillämpas på höljet på din bärbara dator och har olika bilder. Om du är ett fan av drakar, kan du skapa egna skinn med bilder av din favorit mytiska djur. Du kan välja att skapa din egen hud på datorn eller använda en webbplats som specialiserat sig på anpassade laptop skinn och säljer dem för ett fast pris

  Du behöver:. .
  Ruler
  Bildredigeringsprogram.
  Vinyl dekal papper.

  Förberedelser


  1.
  Mät höljet på din bärbara dator. Alla bärbara datorer har olika stora skärmar och fall, så vet de mått hjälper dig att skapa en drake hud som passar perfekt.
  2.
  Hitta draken bild du vill använda för din bärbara hud. Du kan rita egna och skanna in den i datorn eller använda en webbplats som innehåller drake bilderna. Några exempel på webbplatser omfattar Draconian. com, FreeDragonPictures. com och Draconika. com (se Referenser).
  3.
  Spara draken bild du vill använda till din dator. Håll filen på en plats som kommer att vara lätt tillgängliga, såsom din dators skrivbord.

  Make Your Own


  1.
  Starta ett bildredigeringsprogram och öppna din drake bild i programmet.
  2.
  Justera storleken på din bild för att passa storleken på din laptop. Till exempel om du ska använda draken huden på en mindre laptop, kanske du vill minska bildens storlek. Du kan använda flera drake bilder i en hud så länge den inte överstiger storleken på din bärbara dator hölje.
  3.
  Skriv draken bilden ut på vinyl dekal papper. Klipp bort överflödigt papper och dra av förpackning.
  4.
  Placera huden vinyl draken på din laptop. Du kan placera den på höljet på din bärbara dator, på vardera sidan av musmattan, eller ett öppet utrymme du har mätt.

  Anpassade skal


  1.

  gå till en webbplats som specialiserat sig på anpassade laptop skinn. Dessa webbplatser innehåller Schtickers. com, SkinIt. com och LeftSkins. com (se Resurser).
  2.
  Klicka på alternativet för att skapa din egen hud. Välj din bärbara dator modell eller mått på menyn.
  3.
  Välj "ladda upp en bild" och välj draken bilden från din dator som du vill använda som din hud. Ändra storlek på bilden för att passa skrivbord i huden skapare. Ladda upp ytterligare drake bilder om du vill skapa en hud med varierande typer av drakar.
  4.
  Lägg till ytterligare text, grafik eller bakgrunder till din hud.
  5.
  Klicka på "Order" för att köpa huden. Ange din faktureringsinformation när du blir tillfrågad. Din hud kommer att levereras till dig.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du ansluter min PC DVD till min TV

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar automatisk uppspelning på en USB-
 • hur man gör en minnesuppgradering på en Dell-dator
 • hur du installerar en andra Maxtor hårddisk
 • hur man installerar ny Western Digital bärbar hårddisk
 • hur du ansluter en TV till en dator med nvidia
 • hur du tar bort hårddisken från en hp pavilion fall
 • hur man återställer CMOS på en Compaq Evo D510 CMT
 • dual vs quad core för spel
 • hur du tar bort fallet från en HP Pavilion A720
 • hur man kan spara musik till ett USB-minne