Dator > hur du återvinner din skrivare patroner

 • hur du återvinner din skrivare patroner


 • Återvinning dina skrivarpatroner minskar inte bara avfall och hjälper miljön, men också är ekonomiskt fördelaktigt för både tillverkare och konsument. Många tillverkare av tonerkassetter och butiker som säljer dem erbjuder konsumenterna möjlighet att skicka eller lämna tomma kassetter utan kostnad för konsumenten. Vissa butiker och företag kommer även att betala dig för dina tomma patroner som de sedan fyller med färsk bläck, paketera om och sälja till ett rabatterat pris. Vissa konsumenter kommer att hitta erbjudanden såsom rabatter på nya inköp, donationer till välgörenhet från försäljning av tomma kassetter, och även extra pengar på fickan.
  1.
  Det enklaste sättet att återvinna dina skrivarpatroner är att kolla på förpackningen för att se om tillverkaren eller butiken du köpte den från att erbjuda gratis patron avkastning antingen genom i butik droppe lådor eller gratis adressetiketter. Du kan också ta dina begagnade och tomma bläckpatroner till den plats du köpte dem på att fråga om deras program för återvinning. Många livsmedelsbutiker blir involverade genom att erbjuda fritt fall lådor för allt från begagnade mobiltelefoner till tomma bläckpatroner. De flesta av dessa butiker arbete med lokala välgörenhetsorganisationer för att samla in använda saker som sedan är renoverade (återfylls i fallet med skrivarpatroner) och gett bort eller sålt tillsammans med vinsten går tillbaka till välgörenhet.
  2.

  Som konsument finns det fler alternativ än någonsin när det gäller återvinning dina tomma bläckpatroner för skrivare. Om du är intresserad av att få betalt för dina tomma patroner eller letar efter butik rabatter i utbyte mot att vända på dina tomma bläckpatroner det bästa man kan göra är att besöka butiken där du köpte patron och fråga om någon återvinning program som de kan ha . .
  3
  Om du vill se dina återvunna skrivarpatron fördel en välgörenhetsorganisation, bara kontakta välgörenhet som du väljer att se om de deltar i någon återvinning skrivarpatron program. Eller om du vill donera men inte har en viss kärlek i åtanke. . Mest skrivarpatron återvinning avhopp poäng i dagligvaruhandeln, apotek och några butiker finns för donation ändamål
  4

  Även om du helt enkelt dra fördel av en tillverkares gratis mail i tjänst för att samla in tomma bläckpatroner, du kommer fortfarande att göra en bra sak för miljön genom att minska avfallet och minska den mängd energi som behövs för att göra nya bläckpatroner . Tänk på att oavsett vad du väljer att bläckpatroner doneras till välgörenhet eller bytas ut mot betalning eller tillgodokvitto måste vara i god form. Patronerna kan inte spruckna eller skadade. Dessa skickas tillbaka med post som inte kan återanvändas kommer fortfarande tas om hand på ett miljövänligt sätt, men i allmänhet kommer inte att berättiga till stöd, lagra poäng eller välgörenhet användning.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man använder flera 1541 enheter på Commodore 64

Relaterade artiklar


 • specifikationerna för en Compaq Presario 5wv280
 • hur man konfigurerar e-tangenten på en Logitech tangentbord
 • hur du överför data från en gammal pc
 • specifikationerna för en Inspiron 2650
 • hur man använder en flash-enhet som RAM-minnet
 • hur du installerar en andra SATA-hårddisk i en vista dator
 • hur man kan köra en laptop på ett plan utan ström
 • vad är tb i datorer?
 • min Toshiba laptop pekplatta fungerar inte
 • hur man justerar ljusstyrkan på en Dell Latitude 6100