Dator > bläckstråleskrivare kompatibel med Windows Vista

 • bläckstråleskrivare kompatibel med Windows Vista


 • Om du är en konsument Vista som tidigare använt Windows XP, kanske du upptäcker att din bläckstråleskrivare är nu oförenlig med ditt system och inte har tillräcklig förare eftersom du bytt till Vista. Innan du köper en ny skrivare, bör du kontrollera på tillverkarens hemsida för att se om det finns en uppdaterad drivrutin för Vista-system. Microsoft tillhandahåller en komplett lista över skrivare som är kompatibla med Vista.

  Lexmark Z2300

  Enligt både Microsoft och Lexmark webbplatser är Z2300 kompatibel med Windows Vista. Den skriver ut upp till 22 sidor per minut, och använder termisk teknik bläckstråle. Det genomsnittliga priset för denna skrivare (i april 2010) är under $ 40 vilket gör det till ett prisvärt alternativ för utskrift av små hem och skola jobb. Förarna kommer med datorn från en diskett och finns även på Lexmarks hemsida för nedladdning.

  Lexmark International, Inc.
  740 W. New Circle Road
  Lexington, KY 40550
  859-232-2000
  lexmark. com

  Epson Stylus C84

  Per Epson och Microsofts webbplatser, ett andra alternativ för utskrift på Windows Vista är Epson Stylus C84 bläckstråleskrivare. Skrivaren kan skryta med möjlighet att skriva ut med hastigheter på upp till 22 ppm (sidor per minut), utskrifter av hög kvalitet gränsen gratis bilder på upp till 1200 dpi (dots per inch) och finns på de flesta återförsäljare för ca $ 250. Även om inte lika kostnadseffektivt som en del andra alternativ, är det tänkt att tillgodose behoven hos det lilla hemmakontor liksom studenten.

  Epson America, Inc.
  3840 Kilroy Airport Way
  Long Beach, CA 90806-2469
  562-276-4350
  epson. com

  Canon PIXMA iP100

  I riket av professionella utskrifter, är Canon PIXMA iP100 listade som Vista-kompatibel på både Microsoft och Canon webbplatser. Hastigheten är lite långsammare på 12 sidor till 20 sidor är dock resolutionen så högt som 2400 dpi, vilket gör det till ett bra val om du är på jakt efter högre kvalitet utskrift. Till en kostnad av runt 285 $ på de flesta butiker och är denna skrivare ett utmärkt val för en mer professionell kontorsmiljö utan att binda till de extra $ 300 kan du skulle behöva lägga på en laserskrivare.

  Canon USA, Inc .
  En Canon Plaza
  Lake Success, NY 11042
  516-328-5000
  usa. canon. com


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:felsökning av en 3M digital display vägg

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en dell 640m tangentbord inspiron ersättning
 • hur man återställer ett meddelande skrivare underhåll för laserjet 4050tn
 • hur man byter en Logitech trådlös mus batteri
 • hur man installerar en extern DVD-brännare
 • hur man kopierar filer till ett Memory Stick
 • hur du lägger till minne till en Dell 5100
 • hur formatera när ingen cd ges för en Toshiba laptop
 • Hur man laddar ner en VGA-drivrutinen
 • hur man startar en Dell Latitude d20
 • hur man upptäcker den VGA-kort