Dator > Windows scanner och kameran guiden felsökning

 • Windows scanner och kameran guiden felsökning


 • Windows Scanner kameraguiden är ett förinstallerat program som följer med alla Windows-baserade datorer. Programvaran kan du enkelt importera innehåll från både skannrar och kameror. När du använder programvaran, kan du dock ha svårt att importera eller spara en bild. Vanligtvis kan du korrigera sådana frågor ganska lätt

  Du behöver:.
  Kamera USB-kabel

  Scanner Felsökning


  1
  . . Kontrollera att du har installerat drivrutinerna för skannern från den cd som ska ha kommit med hårdvaran. Denna drivrutin måste installeras innan du kan använda skannern med datorn.
  2.
  Slå på skannern.
  3.
  Starta Guiden skanner och kamera. Klicka på "Start" följt av "Alla program", "Tillbehör" och slutligen "Guiden skanner och kamera. "
  4.
  Klicka på "Preview"-läget när du använder guiden. Detta ger dig en låg upplösning ser på bilden. Förhandsvisningen kan du också korrigera eventuella problem du har med bilden (så som innehållet placeras fel på skannern).
  5.
  Typ i en mapp när du klickar på "Sök". Ett fönster visas efter att bilden skapas på datorn. Du kan inte spara innehållet innan du importerar den i ditt system.
  6.
  Stäng ut guiden Skanner och kamera, vänta en stund, och starta om den. Ibland, om du anslutit enheten när guiden har lanserat, kommer det att påvisa inte enheten. När du startar programmet, registrerar systemet nu utrustningen.

  Kamera Felsökning


  1.
  Anslut USB-kabeln i kameran och anslut andra änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn. Se till att kabeln är ordentligt isatt i båda hamnarna, annars kommer datorn inte identifiera kameran
  2
  Ström på kameran och ställ den i uppspelningsläge. . . Guiden kan inte läsa kringutrustning, såvida de inte är påslagna och inställd på rätt läge.
  3.
  Öppna guiden Skanner och kamera. Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och slutligen "Guiden skanner och kamera. "
  4.
  Välj "Camera" Om guiden inte automatiskt identifiera din kamera. En lista över alla anslutna kameror visas på skärmen. Välj den kamera som du vill importera bilderna.
  5.
  Vänta alla bilderna ska visas i miniatyrer (små kopior av din verkliga bilden) på skärmen. Oroa dig inte om bilden inte är klar eller om grafiken inte är så bra som du förväntar dig. Miniatyrerna är förhandsvisningar och representerar inte med full upplösning på den faktiska bilden.
  6.
  Stäng ut guiden Skanner och kamera, vänta en stund, och starta om den. Ibland, om du anslutit enheten när guiden har lanserat, kommer det att påvisa inte enheten. När du startar programmet, registrerar systemet nu utrustningen.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du redigerar Master Boot Record

Relaterade artiklar


 • hur du installerar en video cam
 • hur du överför data från en gammal pc
 • hur man köper en dator ~ en guide för pensionärer
 • hur man byter dell C400 minne
 • hur du installerar en bärbar dator processor
 • Hur justerar jag pappersstorlek på ett foto smart kopiator C5280?
 • hur du lägger till minne till en Dell 5100
 • hur du ställer in och ändra lösenord på IPAD
 • hur du tar bort en Stickat CD från en PowerBook G4
 • Inaktivera musmattan på en Dell Latitude C500-C600